Derince’de Gönüller Bir Oldu

13 Şubat 2023 15:02
Derince Belediyesi ekipleri ilçe sakinlerinden gelen yardım malzemelerini hızlı bir şekilde hazırlayıp depremzede vatandaşlara ulaştırmaya devam ediyor

DERİNCELİLERDEN YOĞUN İLGİ

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremden zarar gören vatandaşlar için Derince Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyası devam ediyor. Derince Belediyesi’nin Zübeyde Hanım Kültür Merkezi olarak belirlediği yardım toplama merkezinde hazırlanan ihtiyaç malzemeleri de tırlarla bölgeye sevk ediliyor. Konserve, teneke peynir-zeytin, meyve suyu ve uzun ömürlü tüketimi kolay ürünlerin yer aldığı gıda yardımlarının alınmaya devam edildiği Derince’deki yardım kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

 

DEPREMZEDELERE ZİYARET

Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’ndeki yardımların toplanma merkezini ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Derince Belediye Başkan Vekili Kenan Yalçın, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve Derince Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Morgül yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Milletvekili Şeker ve beraberindeki heyet daha sonra afet bölgesinden gelerek ilçemizde misafir olan vatandaşları Çınarlı Mahallesi’ndeki konuk ağırlama merkezinde ziyaret etti.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X