BAŞKAN HÜRRİYET EVRAKTA SAHTECİLİK İDDİASINA CEVAP VERDİ "ELİNİZE VERİYORLAR ALGI YAPIYORSUNUZ"

11 Nisan 2023 18:58
İzmit Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısında 2022 yılı faaliyet raporu görüşüldüğü sırada başkan Hürriyet, Muharrem Tutuş'un İzmit Belediyesi hakkında evrakta sahtecilik yaptığı iddiasına cevap verdi.

 İzmit Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı ikinci birleşimi bugün Belsa Plaza’da bulunan toplantı salonunda gerçekleşti. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in başkanlık ettiği ve 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandığı mecliste 2022 yılı faaliyet raporu da görüşüldü.  AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş İzmit Belediyesi’nin evrakta sahtecilik yaptığını bir ihale onayında kendi imzasını kullandığını iddia etmişti. Başkan Hürriyet bugün o iddialara cevap verdi.

ELİNİZE VERİYORLAR ALGI YAPIYORSUNUZ

Başkan Hürriyet şu ifadelere yer verdi; “Resmi evrakta sahtecilik dediniz. Bahsettiğiniz evrakı özellikle istedim nedir diye. 20 bin evrak var bunların içinde sehven hatalar olabiliyor. Muharrem Şenol basın yayında çalışan arkadaşımız. Burada muharrem Şenol yerine ya sehven ya başka bir şey bilmiyorum ama muharrem Tutuş yazıyor evet muharrem arkadaşımız da fark etmeden altına imzasını atıyor. Buna sahtecilik demeniz için bize maddi bir kazanç kazandırmış olması gerekiyor. İmza Muharrem Şenol’a aiti ismini fark etmeden atmış. Burada iki ihtimal var ya gerçekten dikkatsizlik sonucu tamamen sehven ki dosya da zaten 20 bin liralık bir şey, ya da kasten yapılan bir şekilde buradan sizin elinize veriyor ve siz de algı yapıyorsunuz. Böyle ağır bir suçlama yaparken b insanların ekmeğinden olabileceğini düşünmediniz. İnsanları kandıran sizsiniz. Bu resmi evrakta sahtecilik değildir hata mıdır hatadır” dedi.

 Tutuş;” Siz kendiniz e söylediniz birisi komplo kurmuş olabilir diye bizim bunu söylememiz neden yanlış olsun o zaman?”

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X