İbrahim Efe, Körfez’i karış karış gezdi

25 Nisan 2023 11:47
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim Efe, Körfez’de bir günde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile birlikte ilçeyi gezen Efe, “Biz hazırız, Körfez de gördük ki hazır” dedi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim Efe, Körfez’de bir günde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadı. İl Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında ilk olarak AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden İbrahim Efe, İlçe Başkanı Nurettin Okutan ve ilçe yöneticileri ile bir araya geldi.

SAMİMİYET VAR

Efe ve ilçe yöneticileri, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün de katılımı ile ilçede nokta ziyaretlerde bulundu. Heyet ilk olarak Körfez Fatih Mahallesi’nde ziyaretlerde bulundu. Esnafa kolaylıklar dileyen, vatandaşlarla sohbet eden Efe’ye ilgi de büyük olurken, Efe, “Dokunduğumuz her gönülde inanç, selam verdiğimiz her insanımızda samimiyet var” dedi.

GÜÇLÜ ADIMLARLA İLERLİYORUZ

“Her gün başka bir ilçedeyiz bugün de Körfez’deyiz” diyen Efe, “Bizler ulaşılması en kolay partiyiz. Halkın içindeyiz. 20 yıldır Türkiye için ortaya koyduğumuz projeler dışında Cumhurbaşkanımız her gün bir müjdeyi açıklıyor. Güçlü adımlarlarla Türkiye’nin yeni yüzyılına ilerliyoruz. Halkımız da bunu görüyor. Desteğini bizden esirgemiyor” dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X