Körfez Gençlerbirliği fırtına gibi esiyor

06 Kasım 2023 15:12
Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü birçok spor dalında başarılı çalışmalara imza atarken, futbolda da kurdukları amatör ve yaş grup takımları adeta fırtına gibi sahaların tozunu atıyorlar.

SÜPER LİG A GRUBU

Önceki gün Körfez Esentepe Stadı’nda oynanan Süper Lig A Grubu maçında Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor ile karşılaşan Körfez Gençlerbirliği rakibini güzel bir oyun sonunda 5-1 yenerek maç fazlasıyla liderliğe oturdu. 

Maçın gollerini; 45+1 dk. Ömer Faruk, 45+2 dk. Haydar Emre, 72 dk Baran, 79 dk. Nihat ve 90+4 dk da Yasin (penaltıdan) attılar. Körfez ekibi 9 maçta 8. galibiyetini aldı.

U16 YAŞ GENÇ TAKIMI

Körfez Gençlerbirliği U16 Futbol Takımı Perşembe günü güzel bir oyunla net skor alarak Derince Birlikspor’u 2-0 yendi.

Hafta sonu Körfez Esentepe Stadı’nda oynanan U16 maçında da Körfez Gençlerbirliği, İlimtepe Gençlerbirliği’ni 27. dakikada Utku’nun attığı golle 1-0 yenerek 5’te 5 yaptı ve liderliğe devam etti.

U14 YAŞ GENÇ TAKIMI

Körfez Esentepe Stadı’nda Körfez Gençlerbirliği Kirazlıyalıspor’u 9-0 farklı yenerek liderliğe devam ettiler. 7 maçta 7. galibiyetlerini aldılar.

KADIN FUTBOL TAKIMLARI

Kadın Futbol A Takımı güçlü rakibiyle berabere kaldı. Özel hazırlık maçında Pendik Güvenspor ile (2. Lig takımı) 3-3 berabere kalarak başarılı bir sonuç aldılar. Maçta 2-0 geriye düşen Körfez ekibi bir ara maçta 3-2 öne geçtiler ancak maç 3-3 berabere bitti.  Körfez Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımının gollerini; Rana Gül Cimşit, Tuğçe Polat ve Tuğçe Elibol attı.

U15 YAŞ ALKIŞ ALDI

Pendik Güvenspor ile yaptıkları hazırlık maçında güçlü ve tecrübeli rakibine 6-3 yenilirken oynadıkları oyunla alkış aldılar. Körfez U15  takımının gollerini; Erva Gök (2) ve Ecem Sena Aslan attı.




YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X