Başkan Söğüt, “Bizim en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimiz”

08 Kasım 2023 13:58
Başkan Şener Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi’nde Menderes Caddesi üzerinde bulunan esnafı gezdi, kolaylıklar diledi. Esnaftan gelen talepleri de tek tek not alan Başkan Söğüt, “Attığımız her adımı birlikte atacağız” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, esnaf buluşmaları kapsamında Mimar Sinan Mahallesi’ndeydi. Menderes Caddesi üzerinde bulunan esnafı gezen ve kolaylıklar dileyen Başkan Söğüt, vatandaşlarla da sohbet etti. Başkan Yardımcıları ve ilgili müdürlerin de katıldığı ziyarette gelen talepleri tek tek not alan Başkan Söğüt, ilgili müdürleri de hemen yönlendirdi.

BİRLİKTE İSTİŞARE EDİYORUZ

Esnaflarla buluşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Söğüt, “Bizim en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimiz. Sizler ekonominin belkemiğisiniz. Bölgede yaptığımız ya da yapmayı planladığımız çalışmalarla ilgili muhtarlarımız ve esnafımızla mutlaka istişare ediyoruz. Çünkü birlikte adım atarak bu kenti güzelleştirebilir, eksiklikleri giderebiliriz” dedi.

BENİM İÇİN ÖNEMLİ

“Her alanda gelişen ve kalkınan bir Körfez’i hep birlikte inşa ediyoruz” diyen Başkan Söğüt, yolda vatandaşlarla da sohbet etti. Çocukların fotoğraf çektirme talebini de kırmayan Başkan Söğüt, “Bu şehrin her bir bireyi olan işletmecisinden, minibüsçü esnafına, vatandaşından, gencine kadar hepsinin görüşü, önerisi ve talepleri benim için önemlidir” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X