Başiskele Kadın El Emeği Festivali 18 Ağustos’a Ertelendi

10 Ağustos 2023 17:27
Başiskele Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan Başiskele Kadın El Emeği Festivali, hava muhalefeti dolayısıyla haftaya ertelendi.

Başiskele’de kadın el emeğine büyük değer veren Başiskele Belediyesi, kentin çalışkan kadınlarına gelir desteği sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Başiskele Kadın El Emeği Mağazası’nın (BAŞKEM) ürünleri Başiskele Sahili’nde 18-19-20 Ağustos tarihlerinde 3 gün boyunca görücüye çıkacak. Bu hafta cuma günü başlaması planlanan festival, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yağışlı ve rüzgarlı hava tahminleri dikkate alınarak haftaya ertelendi.

 

Başiskele Belediyesi, Başiskele Halk Eğitim Merkezi ve Symbol AVM iş birliğiyle “Sosyal Sorumluluk” projesi olarak hayata geçirilen ve Başiskele’de ikamet eden birbirinden yetenekli kadınların el emeği göz nuru ürünlerinin satışa sunulduğu BAŞKEM, Symbol AVM’deki mağazada satışlarına devam ederken, bu yıl 3. kez düzenlenecek Başiskele Kadın El Emeği Festivali’nde de vatandaşlarla buluşacak.

 

FESTİVAL 3 GÜN SÜRECEK

 

Başiskele Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan Başiskele Kadın El Emeği Festivali, 18 Ağustos Cuma günü başlayacak. Başiskele Sahili Kaykay Pisti yanında kurulan etkinlik alanında 3 gün boyunca devam edecek festival bu yılda renkli ve eğlenceli anlara sahne olacak. Çeşit çeşit binlerce el emeği göz nuru ürünlerin satışa sunulacağı festivalde halk oyunları gösterileri ve konserler de olacak.

 

Festivale Başiskeleliler kadar çevre ilçelerden gelen vatandaşların da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X