Başiskele'de Park ve Bahçelere Sihirli Dokunuş

25 Ağustos 2023 12:49
Başiskele”nin park ve bahçeleri, son dönemde yapılan kapsamlı yenilemeçalışmalarıyla adeta yeniden doğdu. Belediye yetkilileri, şehir sakinlerinin dahagüzel ve modern alanlarda vakit geçirebilmesi için park ve bahçelerdegerçekleştirilen bu dönüşümün önemine vurgu yapıyor.

Başiskele Belediyesi tarafından yürütülen bu proje ile amaçlanan, vatandaşların doğayla iç içe vakit geçirebileceği, dinlendirici ve estetik mekânlar oluşturmak.

PARKLARIN PEYZAJ DÜZENLEMELERİ ÖZENLE YAPILIYOR

Yapılan yenileme çalışmaları kapsamında, parkların peyzaj düzenlemeleri özenle yapılıyor. Renk cümbüşü içindeki oyuncaklar, Başiskeleli vatandaşlara görsel bir şölen sunuyor. Yenilenen çocuk oyun alanları ise minik ziyaretçilere güvenli ve eğlenceli bir ortam sağlamayı amaçlıyor. Başiskele’nin Serdar mahallesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Parkı yenilenen konsepti ile göz alıyor. Parkın kauçuk zemin döşeme çalışmaları sürüyor. Oyun alanları da dönüşüm projesinde büyük bir öneme sahip. Çocuk oyun alanları güvenli ve eğlenceli hale getirilerek minik ziyaretçilerin keyifli vakit geçirmesi amaçlanıyor. Şelale Parkın Duvar Resim Çalışması Tamamlandı Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler ekibi park yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Döngel mahallesinde bulunan Şelale Parkın ise duvar resim çalışması tamamlandı. Başiskele Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bu kapsamlı yenileme çalışmaları sayesinde, vatandaşlar artık daha modern ve estetik mekanlarda vakit geçirebilecek. Ekipler Meşelik Park Ahşap Tamirleri İçin Görev Başında Başiskele halkının hem bedensel hem de zihinsel olarak rahatlayabileceği, doğayla iç içe vakit geçirebileceği mesirelik alanlar yenileniyor. Ekipler meşelik park ahşap tamirleri için görev başında. Vatandaşlar, bu güzel mekânlarda doğanın tadını çıkarabilecek ve stresten uzaklaşabilecek. Yenilenen alanlar, Başiskelenin kalbinde doğayla buluşmanın en keyifli yollarından birini sunuyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X