Başkan Büyükakın, “Ayasofya ibadete açıldı, birileri rahatsız oldu”

03 Nisan 2023 13:15
Gebze evlere konuk olan Başkan Büyükakın, “Cumhurbaşkanımız liderliğinde Ayasofya yeniden ibadete açıldı. Birileri rahatsız oldu, olmaya da devam ediyorlar. Bir hesapları var. 14 Mayıs’tan sonra Ayasofya’yı tekrar müze yapmak. Ama bu aziz milletimiz buna izin vermeyecek. 14 Mayıs’ta cevabını sandıkta alacaklar” dedi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Gebze ilçe teşkilatıyla birlikte, milletimin rızasını ve hayır duasını almak için kapı kapı dolaştı. “Büyüklerimizi, kardeşlerimizi, kanaat önderleri ve hastalarımızı evlerinde ziyaret ederek mübarek Ramazan ayını en güzel şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Bizim derdimiz kalpleri kazanmak, gönülleri fethetmek, ülkesine, milletine ve tüm insanlığa hayırlı işler yapmaktır. Bunun için teşkilatlarımızla çalışırken diğer bir taraftan da vatandaşımızın evlerine konuk oluyoruz. Ramazan ayı münasebetiyle şunu da ifade etmek isterim. Cumhurbaşkanımız liderliğinde Ayasofya yeniden ibadete açıldı. Birileri rahatsız oldu, olmaya da devam ediyorlar. Bir hesapları var. 14 Mayıs’tan sonra Ayasofya’yı tekrar müze yapmak. Ama bu aziz milletimiz buna izin vermeyecek. 14 Mayıs’ta cevabını sandıkta alacaklar” dedi.

 

“KOCAELİ’Nİ GENİŞ KALBİNİ BÖLGEDE YANSITTIK”

AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün de katıldığı ziyaretlerde, Adem Yavuz Mahallesinde ki vatandaşların evlerine konuk olan Başkan Büyükakın, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımız deprem bölgesinde yaptığımız hizmetler için teşekkür ediyorlar. Kocaeli’ni geniş kalbini bölgede yansıttık, yansıtmaya da devam ediyoruz. Devletimiz tüm kurumlarını, imkânlarını, gerekli tüm personelini deprem bölgesinde görevlendirmiştir. Milletimiz, sivil toplum kuruluşlarıyla depremzede vatandaşlarımızın yanındadır” ifadelerini sarf etti.

 

“ANADOLU İNSANI İKTİDARA GELDİ”

Birlikteliklerde, vatandaşların “Sakalımızdan, giysimizden çocuklarımızın ve torunlarının yemin törenlerine katılamıyorduk” diyen Gebzelilere,  “Çok şükür o günler geride kaldı” diyen Başkan Büyükakın, “Tabi şunun altını çizelim. Eski Türkiye özlemiyle yananlara fırsat vermeyeceğiz. Kimle milletimizle vermeyeceğiz. Ayasofya’yı müze yaptırmayacağız. Kimle milletimizle. 14 Mayıs’ta bir kez sandıkta cevaplarını alacaklar. Kim verecek bu aziz milletimiz. Vatandaşlarımız şunu istemiyor. Ülkemiz de siyasi istikrarsızlık istemiyor. Biliyor ki o siyasi istikrarsızlığı yükünü yine milletimiz çekecek. Dünü unutmadık. Ay sonunda maaş alamama korkusu yaşayan memur, işçi ve emeklilerimiz vardı. Bakın 11 ili kapsayan bir asrın felaketi yaşandı. Çok şükür dünün sorunları karşımıza çıkmıyor. Milletimiz bunu da görüyor. Cumhurbaşkanımız, yıllarca ötelenmiş, ötekileştirilmiş, hizmete ve hürmete layık görülmemiş toplum kesimlerinin tamamına hak ettikleri değeri verdi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,  yıllarca millete dikte edilen kast sistemini de ortadan kaldırdı. Anadolu insanı iktidara geldi. Bu millet iktidara geldi. İktidarda kalmaya da devam edecek” şeklinde konuştu. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X