Başkan Büyükakın, “Bizim için milletimize hizmetkârlık yapmak en büyük şeref payesidir”

18 Ekim 2023 15:15
“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da her fırsatta dile getirdiği daha güçlü Türkiye'yi inşa etme sözüne Kocaeli’nden destek vermek bizim en önemli görevlerimiz arasında” diyen Başkan Büyükakın, “Unutmayalım ki, bizim için milletimize hizmetkârlık yapmak en büyük şeref payesidir” dedi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Alper Tokgöz ile AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar ve yeni yönetimlerini makamında ayrı ayrı konuk etti. Yeni ilçe başkanlarına ve yönetimlerine başarılar dileyen Başkan Büyükakın, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları başta olmak üzere ulusal ve uluslararası konular üzerine de değerlendirmeler yaptı. AK Parti teşkilatlarının ülkenin geleceğine yön veren, milletin hizmetinde olan bir aile olduğunun altı çizilen görüşmede, her teşkilat üyesinin AK Parti ailesinde önemli bir rol oynadığı da ifade edildi. Başkan Büyükakın, “Görevimiz, güçlü bir Türkiye için çok çalışmaktır. Bu çok kadim bir davanın bize yüklediği çok büyük bir sorumluluktur” dedi.

 

“KENDİSİNİ GELECEĞİN MİMARLARI OLARAK GÖRMELİDİR”

“Teşkilatlar olarak birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi her zamankinden daha çok sağlam tutmalıyız” vurgusu da yapan Başkan Büyükakın, “Bu kadim davada görev yapan her bir kardeşimiz, kendisini geleceğin mimarları olarak görmelidir. AK Parti'nin temel değerlerine sıkı sıkı bağlı bağlı teşkilatlarımız, daha iyi bir yarın için çalıştığını yakinen biliyorum. Dayanışma ve inançla, bunun yanında daha fazla gayretle çok güzel işlere birlikte imza atıyoruz, atmaya da devam edeceğiz. Şunu da söylemek gerekiyor. Cumhurbaşkanımızın başarısı için yıllardır dua edenler ve ter dökenler var. Hepsinden bir kez daha Allah razı olsun diyorum.” ifadelerini sarf etti.

 

“SİZLER GAYRET EDİYOR, ÇOK ÇALIŞIYORSUNUZ”

Birlikteliklerde, Gazze’de yaşanan son gelişmeler de ele alınırken, dünyanın içinde bulunduğu durumun düzelmesi içinde Türkiye’nin çok kilit bir konumda olduğuna da vurgu yapıldı. Sevgi ve hizmetle dolu bir gelecek için gayret eden bir teşkilata sahip olmanın verdiği haklı gururunu yaşadıklarını da ifade eden Başkan Büyükakın, “Kadınından gencine kadar tüm kademelerde görev yapan tüm teşkilatlarımızdan Allah razı olsun. Sizler gayret ediyor, çok çalışıyorsunuz. Bir kez daha sizlere teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da her fırsatta dile getirdiği daha güçlü Türkiye'yi inşa etme sözüne Kocaeli’nden destek vermek bizim en önemli görevlerimiz arasında. Unutmayalım ki, bizim için milletimize hizmetkârlık yapmak en büyük şeref payesidir” dedi. Görüşmeler yapılan istişarelerin ardından sona erdi.   

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X