BAŞKAN KOCAMAN MECLİS ÜYELERİNE AYVA DAĞITTI

13 Kasım 2023 14:14
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kasım ayı olağan meclis toplantısı sonrasında Eşme Ayvası dağıttı.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı sonrasında meclis üyelerine, hasadına başlanılan Eşme Ayvası’nı dağıttı.

 

13 ÜLKEYE İHRAÇ EDİLİYOR

Kartepe’nin tescilli markası Eşme Ayvası, iç piyasanın yanı sıra başta Almanya, Danimarka ve Arap ülkeleri olmak üzere 13 ülkeye ihraç ediliyor. Eşme Ayvasının  kendine has bir kokusunun yanı sıra tadı da son derece insana ferahlık veriyor.

 

AYVA İKRAM ETTİ

Meclis üyelerine ayva dağıtan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Kartepemiz’in en önemli tarımsal ürünlerinden olan Eşme Ayvası’nı bugün Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerimize ikram ettik. Kartepemiz turizmin yanı sıra tarım ürünlerinde de bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Eşme ayvasına olan ilginin her geçen gün artması bizleri sevindirmektedir. 13 ülkeye ihraç edilen Eşme ayvamızın üretim kapasitesini arttırmayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X