Başkan Özlü Her Daim Hemşehrileriyle Gönül Gönüle

02 Aralık 2023 09:37
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskeleli hemşehrileriyle her daim iç içe olarak yaptığı istişareler ile güzel işler yapmaya devam ediyor.

TALEPLERE HIZLI ÇÖZÜM ÜRETİYOR

Başiskele’nin her bir metrekaresini dolaşarak çalmadık kapı, sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmayan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, yaptığı ziyaretlerde 7’den 77’ye her bir hemşehrisinin istek, öneri ve taleplerini dinledi. Bu kapsamda Başkan Özlü, son olarak Yeşilkent Mahallesi’ndeki hemşehrileriyle kucaklaştı. AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve Kadın Kolları Başkanı Nurgül Aytan Özkaradeniz’in de eşlik ettiği ziyaretlerde Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilk olarak Yeşilkent Gençhane’yi ziyaret ederek genç kardeşleriyle hasbihal etti ve gençlerin enerjisiyle enerjisine enerji kattı. Başkan Özlü daha sonra sırasıyla Yeşilkent Semt Konağı kursiyerleriyle, mahalle esnafı ve eşrafıyla buluştu. Ortak yönetim ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla Başiskele’yi hep birlikte yönettiği ve güzel işlere imza attığı hemşehrilerinin taleplerini birinci ağızdan dinleyen Başkan Özlü, vatandaşların taleplerine hızlı çözümler üretti.

Yeşilkent Mahallesi’nde hasta ve yaşlı ziyaretleri de yapan Başkan M. Yasin Özlü, tüm hastalara sağlıklı ve huzurlu ömürler diledi, büyüklerinin hayır dualarını aldı. Günün geç saatlerine kadar hemşehrileriyle bir arada olan Başkan Özlü, akşam namazı sonrası da cami cemaatiyle hasbihal etti.

HER ZAMAN HALKLA İÇ İÇE

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ve ekibine yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek başarılar dileyen vatandaşlar, Başkan Özlü’nün her zaman halk ile iç içe olduğunu, Başiskele’nin evladı olarak Başiskele’ye yaptığı gönülden çalışmalar ve güzel işler için teşekkür ettiler.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X