Başkan Özlü’den Yaz Spor Okullarına Ziyaret

03 Ağustos 2023 14:31
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen yaz spor okullarını ziyaret ederek minik sporcu kardeşleriyle buluştu.

Başiskele Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nün Genc-i Âlâ Gençlik Modeli kapsamında gerçekleştirdiği yaz spor okullarını ziyaret eden Başkan Özlü, çocukların spor dolu tatillerini yakından takip etti.

 

BAŞKAN ÖZLÜ KARDEŞLERİYLE KEYİFLİ ANLAR YAŞADI

 

Başiskele’de geleceğin hazinesi çocuklara ve gençlere büyük değer veren genç ve dinamik Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilk olarak Hacı Mustafa Özsoy Spor Salonu’nda basketbol eğitimi alan kardeşleriyle bir araya gelerek keyifli zaman geçirdi. Ziyaret sırasında çocuklar arasında büyük bir heyecanın yaşandığı gözlendi. Birbirinden yetenekli kardeşleriyle basket atma yarışı da yaparak spordaki becerilerini de sergileyen Başkan Özlü, kardeşlerinin yüzlerinin gülümsemesine vesile oldu.

 

GELECEĞİN KARATECİLERİ HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

 

Başkan Özlü daha sonra Serdar Mahallesi Sosyal Yaşam Gençlik ve Spor Merkezi’ne geçerek karate kursuna katılan öğrenci kardeşleriyle bir araya geldi. Minik karateciler ile bir süre sohbet etti. Eğitimler hakkında karate hocasından bilgiler alan Başkan Özlü, geleceğin karatecilerinin eğitmenleri eşliğinde yaptığı hareketleri ilgiyle takip etti.

 

Başiskele Yaz Spor Okulları'na katılan öğrencilerin aileleriyle de sohbet etme imkânı bulan Başkan M.Yasin Özlü, bir kez daha büyük küçük her hemşehrisinin gönlüne dokunmayı başardı.

 

BAŞKAN ÖZLÜ: GENÇLİĞE YAPTIĞIMIZ YATIRIMDAN ASLA VAZGEÇMEYİZ

 

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, kentteki tüm çocukların ve gençlerin sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmelerini desteklemek için belediye olarak önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti. Yaz spor okullarının, gençlerin ve çocukların boş zamanlarını daha verimli ve sağlıklı değerlendirmelerine yardımcı olduğunu ve onlara sosyal beceriler kazandırdığını vurgulayan Başkan Özlü, sporun gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimine büyük katkı sağladığını dile getirdi.

 

Kardeşlerinin sporla iç içe olmalarını teşvik etmeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Özlü, “Geleceğin hazinesi olarak gördüğümüz Türkiye Yüzyılı’nın mimarı olacak çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimden sanata, spordan teknolojiye her alanda başarılı olmaları için desteklerimiz ve yatırımlarımız artarak devam edecek. Bir kilometre yol eksik yaparız ama gençliğimize yaptığımız yatırımdan asla vazgeçmeyiz.” dedi.

 

ÖĞRENCİ VE VELİLERDEN TEŞEKKÜR

 

Başkan Özlü'nün ziyaretinden dolayı çok mutlu ve memnun kaldıklarını ifade eden çocuklar ve velileri, gençlere yapılan her türlü hizmet ve yatırımdan dolayı da Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye ve ekibine teşekkür ettiler.

 

6 SPOR BRANŞINDA DAHA EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

 

Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile eğitimden kültür ve sanata, bilimden spora ilçede gençlere büyük katma değer katan Başiskele Belediyesi,  Başkan M. Yasin Özlü öncülüğünde sosyal belediyecilik anlayışıyla ücretsiz olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda yüzme, jimnastik, satranç, masa tenisi, voleybol ve güreş branşlarında da eğitimler hızla devam ediyor. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X