Bebekleri için düğün yaptılar!

22 Haziran 2023 13:49
Murat Yıldırım ve Iman Elbani çifti, geçen sene dünyaya gelen kızları Miray için Fas adetlerine göre düğün yaptı. İkili, kutlamadan görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım, 2016 yılında Faslı oyuncu Iman Elbani ile dünya evine girdi. Çift, 2019 yılında kucaklarına aldıkları kızları Miray için Fas geleneklerine göre bir düğün organize etti.

İkili yıllardır çocuk sahibi olmak için büyük uğraş veriyordu. Daha önce 5 kez düşük yapan Iman Elbani, geçen sene anne olmuştu.  İlk bebeklerini kucaklarına alan çift, ortak yaptıkları paylaşımda “Hepinize çok teşekkür ederim. Çok uzun zamandır dua ettiniz, iyi dileklerde bulundunuz, sonunda kızımız Miray dünyaya geldi. Çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

KIZLAR MİRAY İÇİN FAS’TA DÜĞÜN

Daha bir yaşına girmeyen kızları Miray için büyük bir düğün yapan çift, görüntülere Instagram hesaplarından yer verdi. 

Bu özel güne özenle hazırlanan Iman Elbani, törende yöresel bir kıyafet giyerek salona tahtla getirildi. Elbani’nin gösterişli tacı da dikkat çekti. Murat Yıldırım ise mekana girerken tahtın önünde dans etti. Düğüne katılanlar şıklıklarıyla göz kamaştırdı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Yıldırım, renkli görüntüleri paylaştığı videoya “Fas’ta bebeğiniz olduğu zaman “Sobo3” (subuh) adı verilen geleneksel düğün yapılır. Miray’ımız için yapılan düğünden” notunu düştü.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X