BÜYÜKŞEHİR’DE ÜÇ YENİ ATAMA!

14 Eylül 2023 15:42
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Eylül ayı meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Eylül ayı meclis toplantısı bugün Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Mecliste yeni atanan Genel Sekreter Başkan yardımcısı Ali Haydar Bulut ve yeni daire başkanları Afet İşleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Yeşildal kendilerini tanıttı.

“DAHA FAZLASIYLA HİZMET ETMEYE ÇALIŞACAĞIZ”

Genel Sekreter Başkan yardımcısı Ali Haydar Bulut, “Biliyorsunuz iki dönem belediye başkanlığı yaptık. Şimdi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde elimizden geldiğinden daha fazlasıyla hizmet etmeye çalışacağız” dedi.

“ARAMA KURTARMA VE İNSANİ YARDIM FAALİYETLERİNİ YÖNETECEK”

Tahir Büyükakın konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Adnan beyin yönettiği daire çalışıyor, inşaat mühendisleri odası ile birlikte. Şemsettin bey de afet anında arama- kurtarma ve insani yardım faaliyetlerini yönetecek.”

“İNŞALLAH HAYIRLARA NASİP OLUR”

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Yeşildal , “Başkanımızın kararı ile bu göreve layık görüldüm. İnşallah hayırlara nasip olur. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“ARTIK SİZLERLEYİM”

Seyhan Dönmez, “Çayırova Belediyesi’nde meclis üyeliğine devam ediyordum artık sizlerleyim. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X