Büyükşehir’den Malta Mahallesi’ne futbol sahası

06 Eylül 2023 17:21
Büyükşehir, kent genelinde futbol sahası yapımına devam ediyor. Malta Mahallesi gençleri için yapılacak sentetik futbol sahası ihalesine 2 firma teklif verdi

“Sporun Başkenti Kocaeli” mottosuyla kent genelinde spora ve sporcuya önemli destekler veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bir yandan ise spor tesislerinin yapımına devam ediyor. Daha önce iki kez yapılan ve çeşitli sebepler ile iptal olan “Malta Mahallesi Sentetik Futbol Sahası Yapımı” ihalesi üçüncü kez düzenlendi. İhaleye ilk teklif veren firmalar tekliflerini yükselterek katıldı. Ana Hizmet Binası İhale Salonu’nda düzenlenen elektronik ihalede verilen teklifler komisyon tarafından incelendikten sonra değerlendirmeye alınacak.

 

ÇİM SAHA 150 GÜNDE TAMAMLANACAK

İzmit Gündoğdu Bölgesi Malta Mahallesi ada726 parsel 1’e yapılması planlanan sentetik futbol sahası için 2 firma teklif verdi. İhaleyi kazanacak olan yüklenici firma, 800 metrekare alan üzerine 21x36 ölçülerinde toplam 756 metrekare sentetik çim futbol sahası yapımı ve bununla birlikte sahanın çevre duvarları, direnaj sistemi, alt yapısı ve gece aydınlatma çalışması yapacak. Yine iş dahilinde saha çevresi 6 metre yüksekliğinde galvaniz dikmeli çit ile çevrilecek ve saha üzeri 12x12 delikli tampon tavan ağı ile kaplanması planlanacak. Malta Mahallesi’ne yapılacak futbol sahasının yer tesliminden sonra 150 günde tamamlanması hedefleniyor.

 

FİRMALARIN TEKLİFLERİ

Ay Taş İmalat: 4 milyon 329 bin 456 TL

Beniz Yapı Mühendislik İnşaat: 3 milyon 925 bin 25 TL

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X