“Daima milletimizin yanında olacağız"

09 Şubat 2024 16:25
İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin, Kocaeli’de ayak basmadık yer bırakmıyor. Şehrin tüm ilçelerine ziyaretlerde bulunarak sokak sokak, cadde cadde turlayan Başkan Yıldıztekin, esnaf ve vatandaşlar ile kucaklaştı. Kocaeli halkının Yıldıztekin’e 7’den 70’e sevgisi ve sıcak yaklaşımı dikkat çekerken, vatandaşlar Yıldıztekin’e güvendiklerini söylediler.

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin Kocaelili vatandaşlarla hemhal olmaya, dertlerini, sorunları ve isteklerini dinlemeye devam ediyor. Kocaeli’yi karış karış gezen Yıldıztekin yaptığı açıklamada, “Sizlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Sizlerin taleplerini dinlemek ve çözüm önerilerimizi paylaşmak için buradayız. Kocaeli’mizin her köşesinde, her esnafımızın ve vatandaşımızın sorunlarını anlamak ve çözüm bulmak için sizlerleyiz. Daima milletimizin yanında olacağımızın ve onların yaşam kalitesini artırmak için çaba göstereceğimizin sözünü veriyoruz” dedi.

“BU KENTİ HERKESLE YÖNETECEĞİZ”

Esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Gencay Yıldıztekin, Kocaeli'nin geleceğini hep birlikte inşa etme çağrısında bulundu. Kenti hep birlikte yönetmenin önemine vurgu yapan Yıldıztekin, “Desteğiniz bizim için çok değerli. Şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getireceğimizden şüpheniz olmasın” dedi. Yıldıztekin’i bağrına basan esnaf ve vatandaşlar, Yıldıztekin’e olan güvenlerini dile getirdiler.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X