Derince Çenesuyu Kavşağı yenilendi

13 Haziran 2023 11:27
Büyükşehir tarafından Derince Millet Bahçesinin çevresine yapılan üstyapı çalışmaları kapsamında, Çenesuyu Kavşağı (Millet Bahçesi Önü) yenilendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Derince Çınarlı Mahallesi Çenesuyu Kavşağı (Millet Bahçesi Önü) yenilendi. Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre yaya kaldırımları ve aydınlatması yapılan Derince Millet Bahçesinin bulunduğu İstiklal ve Nihat Erim caddelerinde yaya kaldırımı ve asfaltlama çalışmaları yapıldı. Her iki caddenin kesişim noktasındaki Çenesuyu Kavşağı da yenilenerek bölgede trafik düzenli hale getiriliyor.

İSTİKLAL VE NİHAT ERİM CADDELERİ ASFALTLANDI

72 bin 600 metrekare proje alanı bulunan eski İsmet Paşa Stadı yerine yapılan Derince Millet Bahçesinin çevresine yapılan üstyapı çalışmalarıyla ulaşım konforlu ve kolay bir hale gelmiş oldu. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından kavşak düzenlemesi de yapılarak trafiğin düzenlendiği bölgede, Derince Millet Bahçesine ulaşım ve araç parklanması kolaylığı sağlandı. Dekoratif aydınlatma direkleri, yaya kaldırımları, yenilenen asfaltı ve Çenesuyu Kavşak düzenlemesiyle vatandaşların kolaylıkla Derince Millet Bahçesine gelerek araçlarını da park edebileceği bir yapı oluşturuldu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X