Derince’de Konferansın Konusu ‘Mahremiyet ve Aile’ Oldu

06 Mart 2024 10:32
Derince Belediyesi ve Derince İlçe Müftülüğü’nün ‘Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor’ kapsamında düzenlediği konferansın konuğu Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Ekşi oldu

AİLELER BULUŞUYOR HUZURU KONUŞUYOR

Konferans ve kültürel etkinlikler kapsamında düzenlenen ‘Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor’ etkinliği Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Derince Belediyesi ve Derince İlçe Müftülüğü’nün birlikte düzenledikleri programların bu seferki konuğu Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Ekşi oldu.

 

AHMET EKŞİ’DEN ÖNEMLİ BİLGİLER

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil’in ev sahipliğinde gerçekleşen programda Ahmet Ekşi ‘Mahremiyet ve aile’ konusunda önemli bilgiler paylaştı. Programın ardından Başkan Aygün katılımlarından dolayı Ahmet Ekşi’ye teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu. Programda ilçeye olan katkılarından dolayı Müftü Amil tarafından Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e plaket takdimi gerçekleşti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X