DOKUZLAR’DAN MUHALEFETE GÖNDERME “BİZİM SEVGİMİZ SEÇİME KADAR DEĞİL”

14 Aralık 2023 14:16
AK Parti İzmit İlçe Başkan Halil Güngör Dokuzlar, düzenlenen teşkilat programları kapsamında mahalle teşkilatları ile bir araya gelmeye devam ediyor.

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı İzmit ’in mahallelerinde düzenlediği teşkilat buluşmalarına devam ediyor. İzmit Tavşantepe Mahallesi’nde gerçekleşen programa katılarak mahalle teşkilatı ve üyelerle bir araya gelen AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Tavşantepe mahallesi teşkilatı tarafından ilgiyle karşılandı. Başkan Dokuzlar’a ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri de eşlik etti. Gerçekleşen yoğun katılımlı programda 2024 yerel seçimlerine dair önemli açıklamalarda bulunan Başkan Dokuzlar : “ 2024 seçimlerinde inşallah hem Kocaali’de hem de İzmit’te tarihi oy alacağız ”dedi

 

“AŞKINAN ÇALIŞAN YORULMAZ”

Gerçekleşen programda konuşmalarını sürdüren Başkan Dokuzlar : ” Göreve geldiğim gün itibariyle; saat mefhumu gözetmeden çalışıyor, sizlerle olmaya özen gösteriyorum. İçimizde olan heyecanımız hiç bitmiyor. Sizlerin gözlerinden aldığım o enerji hiç bitmiyor. Ne diyordu, rahmetli Muharrem Ertaş, “Aşkınan çalışan yorulmaz." Biz de, aşk ile çalıştığımız, aşk ile hizmet ettiğimiz için dimdik ayaktayız. İzmit’imizin diğer mahallelerinde de olduğu gibi bu akşam Tavşantepe de bizleri bağrına bastı, coşkulu bir şekilde karşıladı. Hepinize çok teşekkür ediyorum.

 

“ BİZİM SEVGİMİZ SEÇİME KADAR DEĞİL “

Bizler ‘İzmit’i geri alacağız’ dediğimiz zaman, bunu öylesine bir slogan olarak düşünenler oluyor. ‘En yüksek oyu İzmit’ten almak için gece gündüz demeden çalışacağız’ dediğimiz zaman, içi boş bir söylem olarak algılıyorlar. Bu uğurda gece gündüz demeden yaptığımız çalışmaları görmezden geliyorlar. Bizim kurduğumuz bu gönül bağını göremiyor, siyaseti bir türlü doğru okuyamıyorlar. Tavşantepe’li dostlarıma sormak istiyorum; muhalefet partisini en son mahallenizde ne zaman gördünüz? Elbette geçtiğimiz seçim sürecinde. Âmâ bizler her daim vatandaşlarımızın arasındayız. Gün aşırı birçok mahallemizde farklı farklı programlarımız oluyor. Sürekli sizlerle beraberiz. Bizim sevgimiz seçime kadar değil, bunu vatandaşlarımız artık çok iyi biliyor.

 

“BİZ HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZA GÜVENDİK HİÇ YANILMADIK”

Bizim birbirimize olan bu bağlılığımız gerçekten gönülden. Tüm teşkilat mensuplarımız ile gurur duyuyorum. Bu samimiyet olmasa inanın bu akşam buraya kimse kimseyi getiremezdi. Şu kalabalık karşısında duygulanmamak gerçekten elde değil. Biz ülkemize, şehirlerimize, liderimize ve davamıza gerçekten gönülden bağlıyız. Bu akşam burada olanların gözlerinden bunu okumak mümkün. Bu samimiyet ve inanmışlıkla 2024 seçimlerinde inşallah hem Kocaali’de hem de İzmit’te tarihi oy alacağız. Bu iddialı sözleri söylerken gittiğim, gezdiğim, temas ettiğim, vatandaşlarımızın samimiyetlerini referans alıyorum. Bizler her zaman vatandaşlarımıza güvendik hiç yanılmadık. Güvenmeye de devam edeceğiz. ”dedi

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X