EFE DENİZCİ’NİN HEDEFİ BAŞBEHLİVANLIK

13 Haziran 2023 10:06
Bir buçuk yıldır ata sporumuz olan yağlı güreş sporunu yapan Alim Efe Denizci, girmiş olduğu bu güne kadarki müsabakalarda madalya üzerine madalya alarak Körfez’in ve Kocaeli’nin gururu oldu. Son olarak SEKA Park alanında Büyükşehir tarafından düzenlenen yağlı güreş müsabakalarında kıl payı birinciliği kaçırarak ikinci olan Alim Efe Denizci’nin hedefi, başpehlivanlık.

Körfez Çelik Sanayi Okulu 8. Sınıf öğrencisi olan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü öğrencisi olan Denizci, bu güne kadar girdiği her müsabakada derece getirdi. Girdiği müsabakalarda 5 birincilik 2 ikincilik 2 üçüncülük madalyası alan Denizci, ailesinin, okulunun, kulübünün, Körfez’in ve Kocaeli’nin gururu oldu ve ‘gelecek vadeden sporcu’ olarak anılmaya başlandı. 

HEDEFİM BAŞPEHLİVANLIK

Hedefinin başpehlivanlık olduğunu belirten Denizci, ‘ Sporcu demek; çalışkan demektir. Sporcu demek; dürüstlük demektir. Sporcu demek; sevgi demektir. Bunları en güzel şekilde yansıtmaya çalışacağım. Bunların yanında hedefimde başpehlivanlık bulunmaktadır. Azimli, disiplinli, kararlı bir şekilde çalışarak; bir gün başpehlivanlığı elde edeceğim. Ülkemi ve milletimi en güzel şekilde temsil edeceğim, Beni yetiştiren hocalarıma ve kulübümün yetkililerine teşekkür ediyorum’ dedi.

DEDESİ GURUR DUYUYOR

Körfez Romanlar Derneği Başkanı Bayram Denizci, başarıdan başarıya koşan; bu güne kadar bir çok derece elde eden ve herkese örnek olan torunu Alim Efe Denizci ile gurur duyduğunu belirterek, ‘ Artık biz romanlar olarak sporun her alanında hem de başarılı bir şekilde varız. Ülkemiz ve milletimiz için ne gerekiyorsa yapacağız. Bir sporcuya yakışır bir şekilde disiplinli bir şekilde hareket eden torunumla gurur duyuyorum. Bizi onurlandırıyor; gururlandırıyor. Bizde kendisinin gelecekte çok büyük başarılara imza atacağına inanıyorum’ dedi. 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X