EN GÜÇLÜ DESTEK KOCAELİ'DEN GELECEK EMRE KAHRAMAN ADAY ADAYI OLDU

21 Mart 2023 17:14
AK Parti Kocaeli eski İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman AK Parti’den Milletvekili aday adayı oldu. Kahraman bugün resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

AK Parti’de 13 Mart’ta başlayan 22 Mart Çarşamba gününe kadar sürecek olan adaylık başvuruları için aday adayı olmak isteyen isimler il binasına gelerek başvurularını yapmaya devam ediyor. AK Parti Kocaeli eski İl Gençlik Kolları Başkanı, Kocaeli Büyükşehir Beleyesi meclis üyesi Emre Kahraman da bugün il binasında aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

"EN GÜÇLÜ DESTEK KOCAELİ'DEN GELECEK"

Kahraman adaylık açıklamasında şu ifadelere yer verdi;”  Allah nasip ederse aday adaylığı sürecinde başiskele meclis üyeliğinden istifa ederek başvurumu yapıyorum. Gençlik kolları döneminde Türkiye’ye namzet olmuş çalışmaları gerçekleşirdik. Görev alsak da olmasak da çalışmaya hazırız. Biz 5 yıl gençlik kolları il başkanlığı görevi yaptık. Bu güne kadar en büyük destek Kocaeli'den geldi. 14 Mayıs seçimlerinde de Kocaeli ’den geleceğinin sözünü veriyorum.” Dedi.

"EN ÖNEMLİ TEŞKİLATI"

Ardından konuşan İl Gençlik Kolları Çağatay Çağlayan; “Kocaeli gençlik kolları teşkilatların birisi değil en önemli teşkilatı olmuştur. Bu güne kadar sahada mücadelesini verdi ve marka oldu. Bundan sonraki süreçte Ankara’da Kocaeli gençlik kolları olarak bu masada yetişmiş abilerimiz bu mücadeleyi verecektir” dedi. .


EMRE KAHRAMAN KİMDİR?

1988 İstanbul doğumlu.Evli, Kocaeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. Yalova Üniversitesi Sosyal Politikalar bölümünde yüksek lisans yaptı. 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X