Erzurumlular Vakfı’ndan kalabalık bayramlaşma

02 Temmuz 2023 17:17
Kentimizin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olarak bilinen ve özellikle sosyal açıdan yapılan faaliyetleri ile yardım içerikli projeleriyle örnek gösterilen Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı’nda bayram heyecanı yaşandı. Kentimizin saygın iş insanlarından olan Vakıf Başkanı Ahmet Önal ile yönetim kurulunun ev sahipliğinde vakıf binasında Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma merasimi büyük ilgi gördü.

GENİŞ KATILIM VARDI

Bayramlaşmaya katılanlar arasında; aynı zamanda Erzurumlular Vakfı’nın Danışma Kurulu Başkanı olan AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, AK Parti Milletvekili Veysel Tipioğlu, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, Cinayet Büro Amiri Hikmet Çakıcı, Yalova SGK İl Müdürü Mehmet Salih Aydın, İzmit Öğretmenevi Müdürü Halil İbrahim Soylu, Erzurumlular Vakfı Kurucu Başkanı ve Özel Özel Körfezim Eğitim Kurumları Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Semih Yurt, Karamürsel Erzurumlular Derneği Başkanı İsmail Karagöz, Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Müdehher Özçelebi, Kartepe Erzurumlular Derneği Başkanı Hüseyin Şimşek, Kocaeli Erzurum Aşkaleliler Derneği Başkanı Zülküf Eta, Erzurum Çatlılar Derneği Başkanı Rasim Mehmet Emin Akkaya, Dilovası Horasanlılar Derneği Başkanı Yavuz Yılmaz, Dilovası Erzurumlular Derneği Başkanı Cebrail Temiz, iş insanları Erkan Paksoy, Şerif Yaşar, vakfın mütevelli heyeti, kent bürokrasisinin önemli isimleri ve Erzurumlular katıldı.

ÖNAL VE TİPİOĞLU’NDAN BAYRAM MESAJI

Bayramlaşma töreninde konuşan programın ev sahibi Vakıf Başkanı Ahmet Önal, “Allah’a bizleri bir bayrama daha eriştirmesi nedeniyle şükrediyoruz. Sizlerin ve tüm İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum” dedi ve törene katılan tüm konuklarına teşekkür etti. Daha sonra konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, “Dadaşlarla bir arada olmaktan dolayı çok mutlu ve huzurluyum. Sizlerin ve şahsınızda tüm Kocaeli halkımızın bayramını kutluyorum” açıklamasında bulundu.

“BAYRAMLAR ÖZEL GÜNLERDİR”

Toplantıda son olarak konuşan ve hemşehrileri ile bir araya gelmekten dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Erzurumlular Vakfı Danışma Kurulu Başkanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü ise “Bayramlar dargınların barıştığı, paylaşma duygusunun zirveye çıktığı müstesna günlerdir. Bu özel günlerde sizlerle bir arada olmak benim için büyük mutluluk. Tüm kent halkımızın ve siz değerli hemşehrilerimin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” açıklamasında bulundu.

İKRAMLI BULUŞMA

Çeşitli ikramların da yapıldığı bayramlaşma programı karşılıklı sohbet eşliğinde devam etti. Program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X