FATMA HANIM YAKINDA ŞAKOĞLU'NA BİLE MAAŞ VEREMEYECEK

04 Temmuz 2023 10:42
İzmit Belediye AK Partili Meclis üyesi Fatih Özcan, İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu’nun açıklamalarına cevap verdi. Özcan” Bize hodri meydan deme makamı Cem Bey değildir. Belediyenin bir personelinin, meclis üyesine hesap sorma ya da hesap verme yetkisi olduğunu sanmıyorum” dedi.

 İzmit Belediyesi'nin AK Partili meclis üyesi Fatih Özcan'ın marketlerden 77 TL'ye alınabilen fotokopi kağıtlarını belediyenin geçen sene ihale ile bir paketini 123 TL'ye aldığı iddialarına İzmit Belediyesi basın danışmanı Cem Şakoğlu yaptığı basın açıklaması ile cevap verdi. Büyükşehir Belediyesi'nin ve Gebze Belediyesi'nin aynı ihaleleri daha fazla ücretle yaptığını söyleyen Şakoğlu, sorduğu sorular ile Özcan’a yüklendi.

“BELEDİYEDEKİ VURGUNU İTİRAF ETTİ”

Şakoğlu’nun açıklamalarının ardından sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir açıklama yapan Özcan Belediye personelinin, meclis üyesine hesap sorma ya da hesap verme yetkisi olmadığını vurgulayarak şu ifadelere yer verdi;” ŞAKOĞLU, BELEDİYEDEKİ VURGUNU İTİRAF ETTİ. Bize hodri meydan deme makamı Cem Bey değildir. Belediyenin bir personelinin, meclis üyesine hesap sorma ya da hesap verme yetkisi olduğunu sanmıyorum.  Biz milletin temsilcileriyiz. Ama Fatma Hanım, bize tenezzül etmeyip, açıklamayı Cem Bey’e havale ettiyse cevabım şudur:  Fatma Hanım, hodri meydan çıkın siz de açıklayın demişsiniz. Bizim açıklamak zorunda olduğumuz bir durum yok ki, çıkıp sizin gibi savunma yapalım. Bu nedenle yaptığınız çağrı, havanda su dövmektir.  Gelelim bizim iddialarımızın gerçekliğine. Sorduğumuz sorulara aslında üstü kapalı şekilde olsa da bu açıklamanızla bizi tasdiklemişsiniz. Vurgun bir milyon değil de, 800 bin TL civarında demişsiniz. Aldıkları kağıdın, fahiş fiyatla alındığı, 2-3 kat fazlasına alındığı gerçeği bu açıklamayla değişiyor mu? Hayır.  İşte İzmit’te EYT’lilere bile tazminat veremeyecek duruma belediyeyi bu şekilde getirdiler. Fatma Hanım, yakında Cem Bey’e bile maaş veremeyecek duruma geldi.  O zaman soruyoruz bu paralar nereye gidiyor merak ediyoruz?”

 

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X