GÖLCÜK BELEDİYESİ VAR GÜCÜYLE DEPREMZEDELERİN YANINDA

09 Şubat 2023 17:49
Gölcük Belediyesi var gücüyle desteğe gittiği Hatay Defnede’de bir yandan sahada çalışmalarını sürdürürken bir yandan da kurduğu aşevinde binlerce depremzedeye sıcak yemek dağıtımı yapıyor.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin hemen ardından yardım kampanyası başlatan Gölcük Belediyesi, deprem bölgesine gönderdiği ekipleri ile çalışmalara destek olmaya da devam ediyor. Gölcük’ten yola çıkan 75 kişilik ekipten bir bölümü dün Hatay Defnede’ye ulaştı. Hızla sahadaki çalışmalarına başlayan ekipler tarafından kurulan aşevinde, yardımsever Gölcüklülerin gönderdiği malzemeler ile 1000 depremzedeye sıcak yemek dağıtımı yapıldı. Ekipler yarın da 1500 depremzedeye yemek dağıtımı yapabilmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

 

BELEDİYE BAŞKANLARI KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPTI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın koordinasyonunda; Defne Kaymakamı, Defne belediye başkanı, jandarma komutanı, emniyet müdürü ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in de aralarında olduğu Kocaeli ilçe belediye başkanlarıyla toplantı yapıldı. Toplantının ardından Defne ilçesindeki enkazların kaldırılarak kapalı yolların yeniden trafiğe açılması için çalışma başlatıldı.

 

GÖLCÜKLÜLERİN YARDIMLARI DEPREMZEDELERE ULAŞTI

Çalışmalar hakkında bilgi veren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Depremzedelere, Gölcüklü hemşehrilerimizin gönderdiği yardım malzemeleri ve erzağı, AFAD koordinasyonunda ekiplerimizle dağıtıma başladık. Temizlik işleri Müdürlüğümüz de çöp toplama faaliyetine başladı. Var gücünüzle depremzedelerin yanında olup, çalışmalarımızı gayretle sürdüreceğiz” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X