GÜRSEL’DEN ŞAKOĞLU’NA SERT YANIT!

12 Ekim 2023 21:52
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı İbrahim Gürsel, İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakığlu’nun açıklamalarına yanıt verdi.

İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet hakkında çıkan haberlere karşı yazılı bir açıklama yaptı. Şakoğlu’nun o açıklamasına ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı İbrahim Gürsel’den sert bir yanıt geldi.


“SİKAFLI İFADELERİ İLE BİLDİĞİMİZ ŞAKOĞLU…”

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Gürsel, şu ifadelere yer verdi,”AK Parti döneminde restorasyonu bitmiş ve hizmete alınmış Süleyman Paşa Hamamı’nı yıllar sonra sanki yapımında iğne ucu kadar payı varmış gibi tekrar açmaya kalkan ve korsan kurdela kesimini bir zafermiş gibi kutlarken herkesin içinde yaptığı el hareketi ve kullandığı sinkaflı ifadeyle bildiğimiz İzmit Belediye Başkanı Basın Danışmanı Sevgili Cem Şakoğlu, “Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş” diye başlayan açıklama yayımlayıp, bazı ithamlarda bulunmuş. Doğrusu baştan aşağı uydurma bilgilerle dolu açıklaması gibi bu ifadesine de, “Kişi, kendinden bilir işi” demek gerekiyor.

“EN AZINDAN ÜYELİK İŞLEMİNİ TAMAMLAMIŞ OLMASINI DİLİYORUM”

En son siyaset yaptığı partiyi hatırlamıyorum ama bu açıklamasında CHP’yi anlatıp, savunmaya kalkmasına da anlam veremedim. Bugüne kadar hangi kademesinde görev aldı, hangi sandığında görev yaptı da bu yetkiyi kendisinde gördü bilemiyorum. En azından üyelik işlemini tamamlamış olmasını diliyorum. Kavgadan kimseye fayda yok ve kendi kavganız da bizi ilgilendirmiyor. Mesele, her başarısızlığınızı içi boş tartışmalarla örtmeye çalışmanız.

“HER YARDIM TEKLİFİNİ ELİNİZİN TERSİYLE İTTİĞİNİZİ…”

Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin bu dönem İzmit için yaptıklarını, üstelik her çalışmayı bir tartışma meselesine çevirerek engelleme girişimlerinize rağmen yapılanları değerli hemşehrilerimiz çok iyi biliyor.
Her yardım teklifini elinizin tersiyle ittiğinizi çok iyi biliyor. Kocaelispor’dan hacizli dönemlerde kimlerin vekalet ücretiyle para kazanmaya çalıştığını ve içine düştüğü borç batağından kurtarıp bugünlere kimlerin getirdiğini de çok iyi biliyor.

“İZMİT’İN ASLINDA NE KADAR BÜYÜK OLDUĞUNU BİZ BİLİYORUZ”

Daha fazla uzatıp, Cem Şakoğlu gibi kimseyi sıkmak istemiyorum. Küçücük ilçe dediğiniz İzmit’in aslında ne kadar büyük olduğunu biz biliyoruz. Gölgesiyle bile kavgalı bir anlayışa 4,5 yıldır anlatmayı başaramadığımız bu büyüklüğü, çok yakında değerli İzmitlilerin anlatacağına inanıyoruz.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X