SEZER’DEN KOCAMAN’A ZİYARET “HAKLARIMIZI GÜR BİR SES İLE DİLE GETİRECEK VE HAKKIMIZIN SONUNA KADAR MÜCADELESİNİ VERECEĞİZ”

21 Haziran 2023 10:47
Öz Sağlık İş Sendikası Kocaeli Şubesine aday olan Emrah Sezer, Kocaeli Şehir Hastanesi Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Uğur Kocaman’ı ziyaret etti. Kongre öncesi vites yükselten Sezer listesini de yakında açıklayacağını duyurdu.

 Yaklaşık 4 bin üyesi bulunan Hak İş Konfederasyonuna bağlı ÖZ Sağlık İş Sendikası Kocaeli şubesine adaylığını açıklayan Emrah Sezer, kongre öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Kongre öncesi yaptığı ziyaretler ile dikkat çeken Sezer, geçtiğimiz gün Yardımcıları Ertuğ Öncü ve Adem Akyıldız ile birlikte Kocaeli Şehir Hastanesi Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Uğur Kocaman’ı makamında ziyaret etti. Adaylığı üyeler tarafından da desteklenen Sezer, beklenen kongre öncesinde listesini de hazırladı.  Yakında listesini açıklayacağı bilgisini paylaşan Sezer” Herkes tarafından sevilen ve lider kişilerden oluşan bir liste hazırladık” ifadelerine yer verdi.

TABELA DEĞERİ TAŞIYAN BİR KURUM HALİNE GELDİ

Ziyaret sonrası üyeler ile görüşerek kongre için bilgilendirmelerde bulunan Emrah Sezer yaptığı açıklamada” Sağlık çalışanları olarak, bundan sonra haklarımızı gür bir ses ile dile getirecek ve hakkımızın sonuna kadar mücadelesini vereceğiz. Sendikamız geldiğimiz noktadan bakıldığında secdece tabela değeri taşıyan bir kurum haline geldi. İşlevini kaybeden sendikamızı aktif hale getirecek üyelerimizi de sahipsiz bırakmayacağız. Bize inanan ve güvenen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X