Hatay'da asılsız iddialar halkı gerdi

11 Şubat 2023 15:59
Deprem bölgesi Hatay'da art arda yayılan asılsız iddialar halkı gerdi. 'Baraj patladı' iddiasının ardından 'hırsız var' iddiaları üzerine çevrede bulunan herkes öfkeyle hırsız var denilen bölgeye koşuştu. Güvenlik güçlerinin araya girip araçlardan yapılan anons sonucunda normale dönüldü.

Gece yarısı 600 Evler Bölgesi'ndeki alanda çalışma yapıldığı sırada 'hırsız var' söylentisi üzerine çevredekiler ellerine geçirdikleri sopa, kazma, kürek ile bölgeye doğru koşuşturdu. Yaşanan koşuşturma bölgede hareketliliğe neden olurken gerilen ortamın görüntüleri kameralara yansıdı.

 Depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’da ekipler yeni bir cana ulaşmak için aralıksız çalışıyor. Antakya ilçesinde ekiplerin çalıştığı esnada “baraj patladı” iddiası hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu. Ekipler çalışmalarını durdurup güvenli bir yere gitmek için harekete geçtiğinde gerçek ortaya çıktı. İddiasının asılsız olduğu polis ekipleri tarafından anons yapılarak duyuruldu, ekipler yeniden çalışmalarına devam etti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X