Hyundai Assan emekli çalışanlarıyla vedalaştı

15 Aralık 2023 13:30
Türkiye’nin önde gelen otomotiv kuruluşlarından Hyundai Assan, emekli çalışanlarına bir tören düzenleyerek vedalaştı. Yaklaşık 160’dan fazla emeklinin katıldığı törende Hyundai Assan CEO’su başta olmak üzere tüm üst yönetim katılım gösterdi. Uzun yıllardır Hyundai Assan’da emek veren kıymetli çalışanların bir araya geldiği törende üst yönetim tarafından plaket takdim edildi

Ürettiği otomobillerle hem otomotiv endüstrisine hem de Türk ekonomisine katkıda bulunmaya devam eden Hyundai Assan, üretimden satışa, tüm süreçlerde etkin rolü olan emekli çalışanlarını bu özel günde bir araya getirdi.  Dün, İzmit’teki fabrikada düzenlenen bu etkinliğe 160’dan fazla kişi katılırken, aynı zamanda Hyundai Assan’nın değerli emektarlarına üst yönetim tarafından plaket verildi.

“BAŞARILARINIZ MARKA TARİHİNDE PARLAK BİR AN OLARAK HATIRLANACAK”

Üst düzey yönetimin açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlikte Hyundai Assan Başkanı Sangsu Kim, “Tesisin faaliyete geçtiği 1997 yılından bu yana geçen 26 yıl boyunca şirketin büyümesi ve gelişmesi için göstermiş olduğunuz emekleriniz için hepinize teşekkür etmek istiyorum. Gösterdiğiniz özveri, tutku ve sevgi Hyundai’nin gelişiminde bir mihenk taşı haline geldiğine inanıyorum. Başarılarınız marka tarihinde parlak bir an olarak hatırlanacak. Ayak izlerinizin genç nesillere yol gösterici olacağından hiç şüphem yok. Hyundai Assan’dan ayrılıyor olsanız bile her zaman sizlerin yanınızda olduğumuzu unutmayın” dedi. 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X