Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Kocaeli’nde buluştu

25 Ağustos 2023 16:06
Kocaeli Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği istişare toplantısı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı

Kocaeli Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği istişare toplantısı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Antikkapı Restoranda gerçekleştirildi. Programa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkiler Dairesi Başkanı Sabahattin Yamak, Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Abdullah Koç, Kocaeli Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı Tayfun Sönmez, Kocaeli İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, Ziraat Odaları Başkanları ve üreticiler katıldı.

 

KOCAELİ’NDE BULUŞMA

Programda kısa bir konuşma yapan birlik başkanı Sönmez, Kocaeli'nin Türkiye’nin beyaz et yetiştiriciliğinde önemli bir paya sahip olduğunu söyledi. Sönmez, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin üreticilere her zaman destek olduğunu ifade etti. 

 

“433 MİLYONLUK DESTEK”

Dair başkanı Yamak, "Kocaeli'nde 2019-2023 yılları arasında 54 projeyle 433 milyon TL’lik bir tarım ve hayvancılığa desteğimiz oldu. Bu rakam her geçen gün büyümeye ve katlanmaya devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman üreticilerimizin yanındayız" dedi. Merkez birliği başkanı Koç ise üreticilerden destek istedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X