Katırcıoğlu Gölcük’te ev ev gezdi

12 Mayıs 2023 11:07
AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük’teev toplantıları ile kadınlarla bir araya geldi, destek istedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük’te ev toplantıları ile kadınlarla bir araya geldi, destek istedi. AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında Gölcük’te seçim çalışmalarını yürüten Katırcıoğlu, İlçe Kadın Kolları ile birlikte ev ziyaretinde bulundu.

KÖYLERE DE GİTTİ

İlçe Kadın Kolları ile birlikte ilk olarak Nimetiye Köyü’ne giden Radiye Sezer Katırcıoğlu, “Kocaeli’mize, Türkiye’mize kazandırdığımız hizmetlerin devamı için hemşehrilerimizden destek istedik. Zaten halkımız da bu anlamda desteğini bizlere aktarıyor” dedi.

DESTEK İSTEDİ

Katırcıoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Gölcük Yenimahalle’de Ekiz alesinin evine misafir oldu. Katırcıoğlu, ev kadınları ile buluşmasında AK Parti döneminde yapılan çalışmaları aktarırken, 14 Mayıs’ın önemine vurgu yaptı, “Hizmetlerin devamı yine AK Parti ile olacak” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X