Katırcıoğlu ve Ellibeş Giresunlularla buluştu

12 Mayıs 2023 14:18
AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, Gölcük’te Giresunlular ile buluştu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, Gölcük Giresunlular Dernek Başkanı Şinasi Dede’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda Giresunlular ile buluştu. Gölcük’te bir restoranda düzenlenen programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş’in yanı sıra AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Başkan Vekili Yaşar Çakmak katıldı. 

GİRESUNLULARDAN YOĞUN İLGİ

Giresunluların yoğun katılım ile ilgi gösterdiği programda AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, Giresunlulardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek sözü aldı. 

“CUMHURBAŞKANIMIZIN VE CUMHUR İTTİFAKI’NIN ETRAFINDA KENETLENECEĞİZ”

Programda konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, “Siz Pazar günü yapılacak olan seçimin ülkemiz, milletimiz adına ne anlam ifade ettiğini biliyorsunuz. Birlik ve beraberlik içerisinde, hep beraber el ele, gönül gönüle, omuz omuza vereceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın etrafında kenetleneceğiz. Milletvekilliğinde de AK Parti’ye en güçlü desteği vereceğiz.” dedi.

“BİZ HİZMET ODAKLI, MİLLETİN DERDİNE DERMAN OLAN BİR PARTİYİZ”

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, “Biz hizmet odaklı, milletimizin derdine derman olan bir siyasi partiyiz. Milletimizin nerede bir sıkıntısı varsa çözüm üretmeye çalışıyoruz. Kültürümüzde de, tarihimizde de aile çok önemlidir. Biz ailemizi çok daha güçlü, daha mutlu aileler olsun istiyoruz ki, toplumumuz ve milletimizde güçlü olsun. Aile ve Gençlik Bankası kuracağız. Karadeniz’de bulduğumuz ve milletimize kazandırdığımız yerli doğalgazımızdan, terörden temizlediğimiz Gabar’da bulduğumuz petrolden elde edilen gelirlerle bu banka kurulacak. Bu banka ile kadınlarımıza, gençlerimize ve ailelerimize destekler vereceğiz. Evlenmek isteyen gençlerimize faizsiz kredi imkânı sağlayacağız. Emekli olmak isteyen ev hanımlarımıza destek vereceğiz. Üniversite okuyan gençlerimize alacakları telefon ve bilgisayara vergi muafiyeti sağlayacağız” ifadelerini kullandı. 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X