LİSTEYE GİREMEDİ TİYE ALINIYOR

07 Nisan 2023 15:54
MHP Kocaeli Milletvekili aday adayı olmak için İl Başkanlığından istifa eden Yunus Emre Kurt listeye giremedi. Kurt’un listede yer alamaması ise partililer arasında ti ’ye alınmaya başladı.

 

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için partilerde haraketlilik hâkim. Bu kapsamda 33 kişinin başvuru yaptığı MHP’de adaylık için Kocaeli’den 14 isim belirlendi. İlk sırada Saffet Sancaklı ikinci sırada Yudum Kaşıkcı ve 3. Sırada Emre Külcü yer alırken MHP Kocaeli eski il Başkanı Yunus Emre Kurt listede kendisine yer bulamadı.

KURT’UN ŞOKU PARTİLİLERİ MEMNUN ETTİ

Listede seçilebilir bir sırada gireceğine oldukça inanan Kurt’un hayal kırıklığı ise partiler tarafından gayet olumlu karşılandı. İl Başkanı iken pek çok isimle arasında sıkıntı olan ve istifalarla dolu bir başkanlık geçiren Kurt’un aynı zamanda Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ile de aralarında soğuk rüzgarlar esmesi de yine sebep olarak görülüyor.

“NE OLDU FINDIK KURDU”

Kurt’un kendisine listede yer bulamamasına Çayırova eski İlçe Başkan Vekili Ahmet Durak’tan da göndermeli bir mesaj geldi. Durak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile” BÖYLE DAHA GÜZEL SENSİZ KOCAELİ NE ÜÇ HİLAL DAHA FAZLA YAKIŞACAK KOCAELİ NDE BİR KURT NE OLDU FINDIK KURTU Y.E.K”  

 

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X