MECLİS GERİLDİ!

11 Nisan 2023 17:10
İzmit Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısında 2022 yılı faaliyet raporu görüşüldü.

 İzmit Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı ikinci birleşimi bugün Belsa Plaza’da bulunan toplantı salonunda gerçekleşti. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in başkanlık ettiği ve 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandığı mecliste 2022 yılı faaliyet raporu da görüşüldü. Mecliste söz alan CHP'li Devrim Bal'ın konuşması sırasında ise kısa süreli br gerginlik yaşandı. Bal'ın faaliyet raporu yerine gündemi değiştirerek konuşması AK Partili meclis üyelerini rahatsız etti. 

 KENDİ SÖZÜNÜZÜ TUTTUNUZ MU?

CHP’li Devrim Bal;” Biz teleferik konusunu meclise sunmuştuk. Stratejik planımızda yoktu. İlçe Belediyeleri teleferik yapamaz dedi sayın büyüğüm az önce. Biz seçim beyannamesini yazarken Büyükşehir’i kazanacağımızı düşünerek yazıyoruz. 2006 yılında AK Parti hükümeti kendileri kanun çıkardı. Gayri safi hasılatın yüzde birinden az olmadıkça çiftçiye destek verecektik. Ne oldu? Kendi sözünüzü tuttunuz mu?

 "SOMUT ŞEYLER ANLATIN"

AK Parti Grup Başkanı Muharrem Tutuş;“Nezaketi kaybetmeden dinlemeye gayret ediyoruz. Bu şekilde konuşmayı bizden bir yaptığında Sayın Başkan’ın tavrını biliyoruz. Yerel gündemden bahsedin. Somut şeyler anlatın. Aronya ile ilgili soru sorduk burada başka şeyler anlatıldı.

" BİZE TEŞEKKÜR ETMENİZ GEREK"

Bal;”Ben faaliyet raporu dışına çıkmadım. Bugün kendi uygun bütün arazilerimizi ekmeye başladık. 700 bin çifti sayısı düşmüş. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Teleferikten bahsetti büyüğüm ama kartepe’deki teleferiği konuşsanız keşke. İnsanalar bugüne kadar umut sattınız. Hiçbir projenizi yapmadınız. Biz insana projeler ortaya koyuyoruz. Bizler bu zor süreçte insanımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Sizin bize teşekkür etmeniz gerek, ülkeyi ne hale getirdiniz biz neler yapıyoruz.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X