MUHALİF SEÇMEN ÇOK ÖFKELİ ÇOK, SEÇİMDE FATURAYI KESECEK GİBİ GÖZÜKÜYOR!

16 Ağustos 2023 11:43
CHP Kocaeli eski Milletvekili Bekir Yurdagül, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın açıklamalarına tepki göstererek “Aklınızı başınıza alın, gevezelik yapmak yerine yenilgiyi kabul edip özeleştirinizi verip gereğini yapın.” Dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, geçtiğimiz gün yaptığı açıklama ile tartışma yarattı. Başarır, CHP güçlü bir parti. Tabanın, benim ailem için de bu geçerli, ne olursa olsun CHP’ye kızsa da tepki verse de gider oyunu verir. Böyle bir tabanı var CHP’nin. Yeni bir parti kurmak çözüm değil. Asla benim de kabul edebileceğim bir şey değil" ifadelerini kullandı.

 

Başarır’ın bu açıklaması sonrası sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan CHP Kocaeli eski Milletvekili Bekir Yurdagül, muhalif seçmenin çok öfkeli olduğunu ve seçimde faturayı keseceğini söyledi. Yurdagül şu ifadelere yer verdi” "CHP tabanı kızsa da, tepki gösterse de seçimde gider yine partisine oyunu verir" demiş, partinin çok konuşan grup başkan vekillerinden birisi. Öncesindeki sevimliliğinden şimdilerde eser kalmayan vekile 18 Nisan 1999 seçim sonuçlarını ve Ecevit'in DSP'sinin 3 Kasım 2002'de düştüğü durumu hatırlatmakta fayda görüyorum!

"GEVEZELİK YAPMAK YERİNE..."

Aklınızı başınıza alın, gevezelik yapmak yerine yenilgiyi kabul edip özeleştirinizi verip gereğini yapın. Haberiniz yok belki muhalif seçmen çok öfkeli çok, seçimde faturayı kesecek gibi gözüküyor!  Benden söylemesi...

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X