Nusret Acur, iftarlarını vatandaşla yapıyor

06 Nisan 2023 11:28
İftarları; gaziler, depremzedeler, esnaflar ve sade vatandaşlarla yapan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, “Bizim için en kıymetli sofralar, vatandaşlarımızla oturduğumuz sofralardır” dedi

İYİ Parti Kocaeli Teşkilatları, seçim koordinasyon merkezi (SKM) koordinesinde 12 ilçede haftanın her günü çalışmalarına devam ederken İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur da Ramazan iklimine uygun olarak iftar sofralarında depremzedeler, gaziler, esnaflar, vatandaşlar ve teşkilat mensuplarıyla buluşuyor. Vatandaşlar, İYİ Partililerle aynı sofrayı paylaşmaktan memnun olduklarını dile getiriyor. 

 

“EKMEĞİMİZİ BÖLÜŞÜYORUZ”

 

İl Başkanı Nusret Acur, bu organizasyonlarla ilgili bilgi vererek, “Mübarek Ramazan ayı bir olma, kardeş olma, bölüşme ayıdır. Ramazan ayında vatandaşımızla iç içe olmak için gayret gösteriyoruz. Gazi ailelerimiz, depremzedelerimiz, esnaf ve sade vatandaşlarımızla bir araya geliyor ekmeğimizi bölüşüyoruz. Bizim için en kıymetli sofra, vatandaşlarımızla oturduğumuz sofralardır. Bize sofrasını, yüreğini açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

“KOCAELİ TEŞKİLATI SAHADA”

 

“Bir yandan da seçim dönemi içerisindeyiz” diyen Acur, “Bu manevi iklimde yerimiz olan vatandaşın yanında olmaya gayret ediyoruz. Ekiplerimiz sahada, aday adaylarımız sahada, bizler İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı olarak sahadayız. Bölüşerek büyüyeceğimizi biliyor bunun tohumunu atıyoruz. İftar programlarımız devam edecek. Biz dün olduğu gibi bugün de, yarın da vatandaşın yanında, onlarla aynı sofrada olacağız” ifadelerini kullandı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X