SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ CHP’YE BÖYLE YÜKLENDİ! “NE YAPARLARSA YAPSINLAR YÜZDE 25’İ GEÇEMEZLER”

19 Haziran 2023 18:05
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan;”CHP’nin de ne yaparsa yapsın yüzde 25’i geçemeyeceği ortaya çıktı. 21 senelik yıpranmış bir iktidar karşılarında olmasına rağmen geçemediler ve ne yaparlarsa yapsınlar bu milletten yüzde 25’ten fazla oy alamayacaklarını tescillediler.”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün bir dizi program gerçekleştirmek üzere ilimize geldi. İlk durağı Gölcük olan Erbakan, İlçe Başkanlığı binasının açılışına katıldıktan sonra Başiskele’de mahalle ziyareti gerçekleştirdi. Ardından İzmit’te Saat 17:30’da Sekapark Maide Restoran’ta basın toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda sözü ilk alan Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan “Kocaali’mizin 1 vekil çıkartması münasebetiyle Genel başkanımız Kocaeli’ye gelmiştir. Kocaeli’mizde yüzde 7 barajına yaklaşmış bir oranda seçim sonucunu değerlendirme açısından bir araya geldik. “

“TEMSİL HAKKI KAZANDI”

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla;” Milli Görüş 21 yıl sonra 5 kişi ile mecliste temsil hakkı kazandı. Rabbim bundan sonraki dönemde de milli görüşün geçmişteki hizmetlerinin kat ve kat fazlasını yapmayı vekillerimize nasip etsin”

TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜR

Erbakan;” Kocaeli Vekil çıkartmakta muvaffak olduğumuz üç ilimizden birisi. 21 sene aradan sonra milli görüşü yeniden meclise taşıdık. 5 vekil çıkartmaya muvaffak olduk. Bu sonucun önemi yeniden refah partimiz başka partinin listesinden değil kendi teşkilatlarının alın teri ile, kendi amblemi ile bu vekilleri çıkarttı. Özellikle rakiplerimizin sahip olduğu pek çok imkândan yararlanmadan bu sonucun alınması önemlidir. Bu sonuçlar da Yeniden Refah Partisi’nin en aktif en hızlı büyüyen parti olduğunu ortaya koymuştur. Yüzde 7 barajını geçtiğimiz dört ilimize de ayrı ayrı teşekkür etmemiz gerekir.

“ANKETLERDE YER VERMEDİLER AMA YANILDILAR”

Teşkilatların emeği bu sonuçta büyük rol oynadı. Medya desteği olmadan, iktidar gücü olmadan bu sonucu aldıysak teşkilatlarımızın terlemesi, gayretidir. Anket şirketlerinin de aslında bilimsel bir çalışma yapmak yerine manipülatif çalışma yaptıkları ortaya çıktı. Bu zamana kadar adını dahi anmadılar partinin ancak seçim sonuçlarında yüzde 3’e yakın bir oyumuz olduğu ortaya çıktı. Yine anket seçimlerinde Kılıçdaroğlu’nun önde olduğunu gösteriyorlardı ama yanıldılar.

“NE YAPARLARSA YAPSINALR YÜZDE 25’İ GEÇEMEZLER”

Seçimin kaybedenlerinden birisi elbette Kılıçdaroğlu’dur son derece bonkör bir şekilde iki grup kuracak kadar vekil dağıttı mecliste Cumhurbaşkanı seçileceğim diye ama olmadı ve 40’a yakın vekili verdiği ile kaldı. HDP’de yüzde 11’den yüzde 8’e geriledi uzun bir aradan sonra. Altılı masadaki dört küçük parti âdeta tabela partisi oldukları CHP’nin aldığı oyla ortaya çıktı. CHP’nin hiç oy arttırmadığını dahi düşünsek bu partilerin 0 oyları olduğu ortaya çıktı. CHP’nin de ne yaparsa yapsın yüzde 25’i geçemeyeceği ortaya çıktı. 21 senelik yıpranmış bir iktidar karşılarında olmasına rağmen geçemediler ve ne yaparlarsa yapsınlar bu milletten yüzde 25’ten fazla oy alamayacaklarını tescillediler.

“BİR AN EVVEL EKONOMİK SIKINTILAR ORTADAN KALDIRILMALI”

İki hedefimiz var Biri TBMM’de milletin derdine derman olmak, bunun için AK Parti ile imzaladığımız mutabakat metnin takipçisi olacağız. Bunların uygulanmaması halinde yapıcı eleştirimizi ortaya koyacağız. Medyada aile yapımıza aykırı yayınların ıslah edilmesi, ilahiyat fakültelerinin amacına uygun hale getirilmesi, ailenin korunması noktasında hassasiyet göstereceğiz. LGBT gibi sapkın oluşumların faaliyetlerinin durdurulması için mücadele edeceğiz. Milletimiz üzerine düşeni 1 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yaptı. Bunalmış olmalarına rağmen, sıkıntılı olmalarına rağmen FETÖ’cülere bu ülkeyi teslim etmemek için fedakârlık gösterdi. Şimdi ise bir an evvel yeni kabine işsizlik, ekonomik sıkıntıları ortadan kaldırmalı. Borç faiz zam ekonomisi yerine üretim, istihdam olan bir ekonomiye geçilmeli. Tarımdan vergi alınmamalı, küçük esnafa can suyu hibeleri verilmesi, banka borçları faizleri küçük esnafın, çiftçinin bir sefere maruz silinmesi.

“SÖZLERİMİZİN ARKASINDAYIZ”

Evet köprüler, hava alanları bunlar yapıldı güzel ama bir buçuk milyon üniversite diplomalı 10 milyon işsiz iş bekliyor, herkes üzerine düşeni yapmalı. Yine mecliste Erbakan Hocamızın bize emaneti olan d-8 projesinin canlandırılası. Özellikle atamalarda ehliyetin ve liyakatin ön planda olması için takipçisi olacağız. Çok sayıda söz verdik sözlerimizin arkasındayız. “

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X