Seka’da Ödüller Sahibi Buldu

24 Kasım 2023 10:12
Seka Çocuk Dostları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Ağız ve Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında bir program düzenledi

PROTOKOLDEN YAKIN İLGİ

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında Derince genelinde çeşitli programlar düzenlendi. Seka Çocuk Dostları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ev sahipliğinde okulun konferans salonunda gerçekleşen programa Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sinan Taş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yakup Yaman ve İbrahim Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Kızıltaş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel, Çenedağ Mahalle Muhtarı Osman Koçyiğit, Körfez Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Zehra Coşkun Salih, Seka Çocuk Dostları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Kader Dabak, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.  

 

PLAKET TÖRENİ YAPILDI

Başhekim Dr. Zehra Coşkun Salih’in ağız ve diş sağlığına yönelik çok önemli bilgiler paylaştığı programda bu özel hafta münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri de takdim edildi. Yapılan yarışmalar neticesinde slogan kategorisinde birinciliğe Narin Baran ulaşırken, Buse Türkoğlu ikinci, Ravzanur Karakuş üçüncü oldu.  Şiir alanında Yağız Çınar Aydın birinciliği elde ederken, Fatih Yılancı ikinci, Samet Bayındır ise üçüncü oldu. Cemre Yaren Güven’in birinciliğe ulaştığı resim kategorisinde ikinciliğe Dağın Subay, üçüncülüğe ise Asya Pehlivan ulaştı. Yarışmalarda jüri özel ödülünü ise 7/A sınıfından Soner Bayraktar kazandı.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X