Sezer, "Yapamayacağımız hiçbir işin sözünü vermedik"

28 Şubat 2024 14:31
Gölcük Belediye Başkanı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, “Yapamayacağımız hiçbir işin sözünü vermedik. Ne taahhüt ettiysek yerine getirmek için çalışacağız” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, GÖLMEK’te el emeği kursunda eğitim gören kursiyer kadınları ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz ve ilçe teşkilatı üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde birbirinden güzel el emeği göz nuru üreten kadınlarla bir araya gelen Sezer, kursiyerler ve eğitmenlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde maharetli kadınlardan destek isteyen Sezer, tüm hemşehrilerini 2 Mart Cumartesi günü 17 Ağustos Spor Salonu’nda düzenlenecek seçim beyannamesi tanıtım toplantısına davet etti.

 

“AK PARTİ” GERÇEK BELEDİYECİLİK DEMEK

Gölcük’te daha yapacak çok şeylerinin olduğunu söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “İnşallah 2 Mart Cumartesi akşamı 19.30’da seçim beyannamemizi açıklayacağız ve taahhüt edeceğimiz tüm projelerimizi Gölcük, sizler için hayata geçireceğiz. Geçmişte olduğu gibi gerçek belediyecilik AK Parti’nin en güzel yaptığı işlerden birisidir bunu herkes bilir. Bizler yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermiyoruz. Ne taahhüt ettiysek yerine getirmek için çalışacağız” dedi

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X