SİNAN OĞAN’IN OYLARI ÜZERİNDE ÇALIŞMA YAPACAKLAR

16 Mayıs 2023 12:15
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu;” 20 yıldır bu ülkede her istediğini çok rahat elde eden çok açık farklar ile galip olan Cumhurbaşkanının bacakları titremeye başladı”

Millet İttifakı bugün Lastik İş Sendikası Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın açıklaması ile 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri'nin kesin olmayan sonuçlarını değerlendirdi. Toplantıya, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Semih Taşveren, Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Hasan Arabacı, CHP Kocaeli milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Yıldızlı, Nail Çiler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, siyasi partilerin ilçe başkanları ve milletvekili adayları katıldı.


“ERDOĞAN’IN BACAKLARI TİTREMEYE BAŞLADI”

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu;” Çok önemli bir eşiği atlattık, seçimi ikinci tura taşıdık. 20 yıldır bu ülkede her istediğini çok rahat elde eden çok açık farklar ile galip olan Cumhurbaşkanının bacakları titremeye başladı. Bu olumlu bir adımdır. İkinci turda sandığa gitmeyenlerin gitmesi, Sinan Oğan’ın aldığı oyların üzerinde yapılacak çalışalar ile biz inşallah ikici turu alabileceğimize yürekten inanıyorum. “

“MÜCADELEDEN VAZGEÇMEK BİZE YAKIŞMAZ”

Deva Partisi Kocaeli İl başkanı Semih Taşveren, “Teşkilatlarımızla 2.tur için çalışmalarımıza başladık. Mücadeleden vazgeçmek bize yakışmaz. Ülkemizde hak huzur ve adalet için çalışacağımız 13 gün var. Bunun sonucunda daha yaşanılır bir Türkiye’ye kavuşacağız. Önümüzde iki yol var. Halkımız ilk seçimde bir mesaj vermiştir. İkna edemediğimiz bir seçmen var. Biz bu kitleyi kazanabiliriz. Umutsuzluğa kapılmadan çalışmalarımızı sonuna kadar devam ettirmemiz lazım. Bu ülkemize borcumuzdur” dedi.


“BUNUN HESABINI SORACAĞIZ”

Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül konuşmasında ise, “AKP domuz bağı yapıp çocukları, insanları öldüren HÜDAPAR’ı meclise soktu. 14 gün sonra biz bunun hesabını soracağız. Biz kanımızın sonuna kadar mücadele edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

“BUNLARI 14 MAYIS’TA SANDIĞA GÖMECEĞİZ”

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanvekili Hasan Arabacı kürsüde şu ifadelere yer verdi; “Kaybedilmiş bir seçim yok ama kazanacağımız bir seçim var. Ya tarih yazacağız ya da tarih olacağız diye bir söz var. Allah nasip ederse bunları 14 Mayıs’ta sandığa gömeceğiz. Millet İttifakı bileşenleri olarak tarih yazacağız. Bu memleket hepimizin.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X