ŞİŞTİK ARTIK ,HÜRRİYET BİLDİĞİNİZ GİBİ!

25 Temmuz 2023 10:04
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yaşadığı EYT krizi sonrası sorunu çözmek yerine yine Cumhur İttifakını suçlayarak kenti şikayet afişleri ile donattı.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, hizmet araçları satın almak için meclise getirdiği önerge detaylı hesaplamaların yapılmadığı görüldüğü için AK Parti ve MHP oylarıyla reddedilmiş ardından Cumhur İttifakını hedef alan başkan Hürriyet önce vatandaşları bezdirene kadar belediyenin sms hattından attığı mesajlar ve daha sonrasında “Hizmet araçlarının alınması AKP ve MHP oyları ile reddedilmiştir” yazan şikayet afişleri ile kenti donatmıştı. Hürriyet’in o afişleri yeniden ortaya çıktı. Bu kez şikayet konusu ise EYT.

HÜRRİYET’İN ŞİKAYET AFİŞLERİ YENİDEN HORTLADI

EYT tazminatlarında tıkanarak EYT’li işçileri mağdur eden Başkan Hürriyet tazminatları ödeyebilmek için arsa satışı yapmak istedi. Fakat daha önce çeşitli sebeplerle sattığı arsaları gerekçe gösterdiği şekilde kullanmayan Başkan Hürriyet’e Cumhur İttifakı yeni bir arsa satışı için yetki vermedi. Durumu yine siyasi bir propaganda haline getiren Başkan Hürriyet ise yine afişler ile Cumhur İttifakını suçladı. Hürriyet’in şikayet afişlerinde bu kez “EYT’lilerin tazminat ödemeleri için arsa satışı AKP ve MHP oyları ile reddedildi” ifadeleri yer aldı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X