Ve Talus duyurdu: “Cumhurbaşkanı evine geliyor”

12 Nisan 2023 20:07
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi ve onlarca eserin açılışı için Kocaeli’ye geliyor. Seçime bir ay kala AK Parti Kocaeli Teşkilatı’nda büyük bir heyecana sahne olan ziyareti sosyal medya hesabından duyuran İl Başkanı Dr.Şahin Talus, “Cumhurbaşkanımız evine geliyor” dedi.

15 NİSAN’DA ŞEHİR HASTANESİ’NDE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kocaeli’ye geliş günü ve saati belli oldu. Kocaeli Şehir Hastanesi başta olmak üzere, onlarca eserin açılışını gerçekleştirecek olan Erdoğan, 15 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da Kocaeli Şehir Hastanesi’nde olacak. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

GÖZÜN AYDIN KOCAELİ

“Cumhurbaşkanımız, “Kocaeli, Şehir Hastanesi’ni açacağız, haberiniz olsun” diyerek iki gün önce vermişti müjdeyi.Ve bu büyük buluşmanın zamanı belli oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 15 Nisan Cumartesi günü Şehir Hastanemiz ve onlarca eserin açılışı için yeniden Kocaeli’ye geliyor. Seçime bir ay kala, heyecanın doruğa çıktığı anda, Doğru Zaman Doğru Adam diyerek, Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşılamaya hazırız.Gözün aydın Kocaeli! Milletin Adamı, evine geliyor.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X