Yenidoğan ve Serdar’da AK Parti coşkusu

08 Mayıs 2023 11:35
AK Parti’nin Yenidoğan ve Serdar Mahallesi Seçim İrtibat Büroları açılışına; AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Milletvekili Adayları Yasemin Özdemir ve Erkan Aksoy, İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, ilçe yöneticileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MEŞALELER ALTINDA YÜRÜYÜŞ

Kol kola meşaleler arasında gerçekleştirilen yürüyüş sonrasında alanı dolduran vatandaşları ilk olarak selamlayan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, “Bugün görüyorum ki Yenidoğan ve Serdar adeta İstanbul’u kıskanmışcasına alanı doldurmuş. Bu coşku ve heyecanla 14 Mayıs’ta İzmit’te sandıkları patlatacağız” ifadelerini kullandı.

BU SEVGİ BİZE SIĞMAZ

AK Parti İl Başkanı Dr. Şahin Talus da kalabalığa vurgu yaparak, “Her ilçedeki açılışlarımız gerçekten mini birer miting havasında. AK Parti sevgisi de sevdası da bu kentte de bu ülkede de bitmez.  Bu sevda ne Yenidoğan’a ne Serdar’a sığar. Her ilçemizde, her mahallemizde, her sokağımızda tek bir ses var. “Doğru zaman, doğru adam; Recep Tayyip Erdoğan” ifadelerini kullandı

HER MAHALLEDE AYRI COŞKU

İl Başkanı Şahin Talus’un ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’da konuşma gerçekleştirdi, kalabalığa vurgu yaptı. “Heyecanınız hiç bitmesin” diyen Büyükakın, “Bugünkü heyecanınız bir kez daha gösterdi ki; İstanbul’daki heyecan nasıl bir heyecansa, Kocaeli’nin her bir mahallesinde aynı heyecanı yaşamaya devam ediyoruz.

TÜRKİYE’Yİ TESLİM ETMEYECEĞİZ

Allahın izniyle bu heyecan 14 Mayıs’a kadar devam edecek. 14 Mayıs akşamı hep birlikte Türkiye’nin demokrasi bayramını kutlayacağız” ifadelerini kullandı. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de yaptığı selamlama konuşmasında İzmit’in güzelliğine değindi, “İzmit’i de cennet vatanımız Türkiye’yi de şer odaklarına teslim etmeyeceğiz” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X