Yunus Emre Caddesi Asfalta Hazırlanıyor

19 Aralık 2023 14:41
Başiskele’nin en yoğun nüfusa sahip mahallelerinden Barbaros Mahallesi’nin en işlek caddelerinden biri olan Yunus Emre Caddesi asfalta hazırlanıyor.

Başiskele’de alt yapı çalışmaları ve çeşitli nedenlerle bozulan yollar yeniden asfaltlanmaya devam ediyor. Başiskele halkının daha güvenli ve konforlu yollarda ulaşım sağlaması için çalışan Başiskele Belediyesi, alt yapısı tamamen yenilenen caddelerin üst yapı çalışmalarını da hızla gerçekleştiriyor. Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü öncülüğünde kentte prestijli cadde sayısını artıran Başiskele Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle ışıl ışıl cadde ve bulvarlarla kente estetik bir görünüm kazandırıyor.

BAŞİSKELE’NİN YENİ PRESTİJLİ CADDESİ OLACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalarla yaklaşık 1000 metrelik Barbaros Mahallesi’nin en çok trafik akışının olduğu Yunus Emre Caddesi’nin üst yapısının yenilenmesi için çalışmalar başladı. Baştan sona sıcak asfaltta kaplanacak olan yolda, asfalt kazıma makinesi ile eskiyen ve bozulan asfalt yerinden sökülmeye başlandı.  Kazıma işlemlerinin ardından cadde, kaliteli sıcak asfaltla kaplanacak. Kaldırımları da yenilecek olan caddeye dekoratif sokak lambaları da yerleştirilecek ve kente yeni prestijli cadde daha kazandırılacak. 

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN BAŞKAN BÜYÜKAKIN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

Yunus Emre Caddesi’ndeki çalışmaları yakından ve yerinden takip eden ve teknik ekipten çalışmalar hakkında bilgi alan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de ilçeye değerli yatırımlar yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a ve ekibine teşekkür etti. 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X