Bağlantı yolu ve katlı kavşak projesi hayata geçirilecek

07 Mart 2024 20:05
Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, gerçekleştirdiği halk buluşmalarında projelerinden söz ediyor. Çiftçi, dün akşam gerçekleşen programda, yapacakları otoyol bağlantı yolu ve katlı kavşak projesiyle ilçeye giriş ve çıkış sorununu çözeceklerini dile getirdi.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde saha çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, seçim beyannamesini açıklamasının ardından ilçe sakinlerine önümüzdeki dönem hayata geçirecekleri projeleri anlatmaya devam ediyor. Çayırova Mahallesi’ndeki Serenat Düğün Salonu’nda gerçekleşen programa mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi. AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ermiş Göksu, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, meclis üyesi adayları ve ilçe yöneticilerinin de katılım gösterdiği programda AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Çiftçi, meşalelerle yoğun bir coşkuyla karşılandı.

 

8 ANA BAŞLIKTA PROJELER

Programda kısa bir selamlama konuşması yaptıktan sonra, yeni dönemde 8 ana başlıkta hayata geçireceği çalışmalardan kendisini dinlemeye gelen Çayırovalılara söz eden Başkan Çiftçi, Otoban Bağlantı Yolu projesinin de detaylarını aktardı. Çiftçi, projeye ilişkin yaptığı konuşmada, “Sadece biz Aşıklar Tepesi’nin kenarını kullanarak bu yan yola bağlanıyoruz. İstanbul’ dan geldiğinizde herhangi bir bağlantı yok mecburen alt taraftaki kavşağa gitmek zorundayız. Biz büyükşehir belediyemizin teknik personeli ile birlikte, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız ile birlikte Aşıklar Tepesi’nin tam dibinde iki katlı köprülü kavşak projesini yapacağız.

 

TANIMLANMIŞ BİR GİRİŞ VE ÇIKIŞ OLACAK

Burayı tamamen değiştirip, iki katlı ve düzlemsel kolu olan bir köprülü kavşak yapıyoruz. Artık ilçemizin bu vesile ile tanımlanmış bir girişi ve tanımlanmış bir çıkışı olacak.” Başkan Çiftçi sunumda diğer projelerinden de söz ederken, planlanan çalışmalar büyük alkış aldı. Başkan Çiftçi program sonunda kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen Çayırovalı hemşehrileriyle birlikte objektiflere poz verdi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X