BAŞİSKELE BELEDİYESİ YARALARI SARMAYA DEVAM EDİYOR

14 Mart 2023 16:41
Kahramanmaraş merkezli depremlerin en fazla hasar bıraktığı illerden biri olan Hatay’ın Defne ilçesinde depremzedelerin izlerini silmeye devam eden Başiskele Belediyesi, çadır ve konteyner kentte lojistik ve üst yapı destek çalışmalarına devam ediyor.

Türkiye’yi derin yasa boğan asrın felaketini yaşatan büyük depremlerin ardından Başiskele Belediyesi’nin tüm imkânlarını seferber eden Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün ekipleri bölgede yaraları sarmaya devam ediyor.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kurmuş olduğu çadır ve konteyner kentte lojistik destek sağlayan ekiplerin maharetli teknik personelleri sahada her işin ucundan tutuyor. 300 konteynerden oluşan konteyner kentte lojsitik destek sağlayan ekipler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin koordinesiyle çalışmalarını sürdürüyor.

 

Çocukları da unutmayan Başiskele Belediyesi dağıttığı oyuncaklar ile de bir nebze de olsa büyük travmalar yaşayan bu çocukların acılarını unutmasına vesile oluyor. Bir yandan da kent içinde mobil wc montajlarını da gerçekleştiren ekipler sadece kurulmuş kentlerde yer alan depremzedelerin ihtiyaçlarını değil herkese ulaşıyor.

 

KONTEYNER KENT ALANINDA NELER OLACAK

 

Çocuklar için oyun parkı, bay ve bayan mescit, eğitim ve bakım merkezi gibi sosyal bileşenlerin de bulunacağı 300 konteynerlik yaşam merkezi yakın bir zamanda depremzedelerin hizmetine sunulacak.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X