MHP İzmit İlçe SKM Başkanı belli oldu!

14 Mart 2023 13:13
Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Adnan Metin oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur bugün İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı’na Adnan Metin’in atandığını açıkladı.

BAŞKAN OKUR: BAŞARILAR DİLİYORUZ
İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı’nın atandığını açıklayan MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, “Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı’na Adnan Metin atanmıştır. Başkanımızı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

“CUMHUR İTTİFAKI’NDA KENETLENMEYE DAVET EDİYORUM”
Aşığı olduğumuz İzmit ve sevdalısı olduğumuz Türkiyemiz için elimizi değil bütün varlığımızı bir kez değil bin kez de olsa taşın altına koyacağız. Bu vesileyle daha önce beraber yol yürüdüğümüz tüm dostlarımızı, arkadaşlarımızı ve büyüklerimizi bu süreçte kutlu davamıza destek vermeye ve Cumhur İttifakı’nda kenetlenmeye davet ediyorum. Çünkü gün birlik günüdür. Seçimlerin vatanımıza, milletimize, Cumhur İttifakı’na ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN METİN: KEMAL BAŞKAN’A TEŞEKKÜR EDERİM
Konu ile alakalı açıklama yapan MHP İzmit İlçe SKM Başkanı Adnan Metin; “54 yıllık güçlü bir geçmişe sahip olan partimizin ve kutlu davamızın tarihin en önemli seçimlerinden birini yaşayacağı 14 Mayıs 2023 seçimlerinde, MHP İzmit İlçe Başkanlığı bünyesinde oluşturulan SKM Başkanlığı’na atanmış bulunmaktayım. Öncelikle böylesine önemli bir görevi şahsıma uygun gören MHP İzmit İlçe Başkanımız Kemal Okur’a teşekkürlerimi sunuyorum.
“MÜCADELE VERECEĞİZ”
Ülkemizin bağımsızlığı ve bekasının sigortası olan Cumhur İttifakı’nı halkımıza anlatmak için önümüzdeki süreçte gece gündüz demeden çalışarak 15 Mayıs sabahı zaferle uyanmanın mücadelesini tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte vereceğiz” ifadelerini kullandı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X