ULAŞIMPARK İŞÇİSİNE ZAM!

25 Temmuz 2023 10:24
Demiryol-İş Sendikası İl Başkanı Cemal Yaman Ulaşım Park Genel Müdürü Serhan Çatal ile imzalanan protokolle Ulaşım Park işçisine yüzde 20 zam geldiğini duyurdu.

Başkan Büyükakın, 21 Temmuz’da Büyükşehir, İSU ve iştiraklerde çalışan işçi personeli oluşan enflasyon farkına ezdirmediklerini açıklamış, "işçi  personelimizi enflasyona ezdirmedik. Hayırlısı olsun’’ ifadelerini kullanarak müjdeyi vermişti.  Büyükakın’ın açıklamalarının ardından Ulaşımpark’ta zam sözleşmesi imzalandı. Demiryol İş Sendikasının örgütlü olduğu Ulaşımpark’ta Genel Müdür Serhan Çatal ile Adapazarı Şube Başkanı Cemal Yaman imzaları attı.

 PROTOKOL İMZALANDI

Yaman yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;” Değerli arkadaşlarım; bugün saat 16:30 sularında Ulaşımpark genel müdürümüz Sayın SERHAN ÇATAL sendikamızın başkan yönetici ve temsilcilerimiz ile birlikte genel müdürlük binasında bir protokol imzalamış bulunuyoruz. protokol dahilinde ülkemizde yaşanan enflasyon ve alım gücümüzün aşılması nedeniyle talebimiz doğrultusunda Büyükşehir belediye başkanımız Sayın TAHİR BÜYÜKAKIN başkanımızın takdirleri ile %20 refah payı ,15 Temmuz’dan itibaren çıplak ücretlere gelmiştir ayrıca ücretlere gelen %20 lik refah payı parasal tüm sözleşme kapsamındaki maddelere yansıtılmıştır.bu vesile ile sayın Büyükşehir belediye başkanımıza sayın genel sekreterinize ve sayın genel müdürümüze sizlerin adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X