Başkan Aygün Gençleri Ziyaret Etti

12 Temmuz 2023 10:38
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Fatih Sultan ve Dumlupınar mahallelerinde yer alan gençlik merkezlerinde çocuklarla bir araya gelerek sohbet etti

Yatırımlar Gençler İçin

İlçeye birbirinden önemli eserler kazandıran Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gençlerin hizmetine sunduğu merkezleri ziyaret etti. Fatih Sultan ve Dumlupınar mahallelerinde bulunan gençlik merkezlerinde çocuklarla bir araya gelen Başkan Aygün, “Abdullah Tayyip Olçok, Fatih Sultan ve Sırrıpaşa Gençlik ve Spor Merkezlerimizi siz kıymetli yavrularımız için inşa ettik. Bu merkezlerde hem eğitim hem de spor yapma imkanı sunuyoruz. Ayrıca yavrularımız için binalarımızda çeşitli ikramlarımız da mevcut” dedi.

7 Spor Alanı İnşa Edilecek

Gençlik merkezlerinin yanında ilçenin farklı noktalarında spor alanları da oluşturduklarını belirten Başkan Aygün, “Çocuklarımıza yönelik yatırımlarımızı sürdürerek tüm mahallelerimizde spor alanları inşa ettik. Hizmete sunduğumuz 17 spor alanına ilave olarak 7 tane daha yapacağız” dedi. İshakçılar merkezli köylerde de ilçeye önemli projeler kazandırdıklarını aktaran Başkan Aygün, “İshakçılar’da Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri ile Tahtalı Göleti Doğa Park Projesi’ni de hayata geçirdik. Tarımsal Kalkınma ile üretim yapıyor Doğa Park Projemiz ile de doğal güzellikleri vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
KOTO
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
lastik-iş
KSO
Toyota
Gönül Otomotiv
X