“CHP KENDİSİNİ TEMSİL EDECEK ADAYI GÖRMEK İSTİYOR”

27 Eylül 2023 11:31
CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, “CHP’nin örgütü her zaman seçime hazırdır. Bundan şüphemiz hiç yok. Partide de bir eksiğimiz yok ama örgütü yeniden yerel seçimlere hazırlama ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. En kısa süreçte eksikliklerimizi gidererek en geç 2-3 hafta içerisinde tamamlamış olacağız” dedi.

CHP İzmit İlçe Kongresi’nde başkan seçilen Gökhan Ercan bugün düzenlenen basın açıklaması ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Ercan, “Biz yeni bir anlayış ile yola devam etmek istiyoruz. 4 yıl önce kazandığımız bir belediye var. Yine kazanacağız ve güçlü bir belediye ile devam edeceğiz. Birçok belediye hizmetlerinde karar alma konusunda eksik kaldık. Güçlü bir belediye derken meclisi de kazanmış bir CHP olacak. Ülkenin gündemi gibi kentin gündemi de çok yoğun. Çalışma komisyonları oluşturuyoruz şu anda önümüzdeki süreçte paylaşacağız. Kentin birçok noktasında kültür sanat, spor, çalışma hayatı gibi ilgili komisyonlar oluşturuyoruz. Belirli çalışmalar yapılıp bunların çözüm önerilerini paylaşacağız.

“ÖRGÜTÜMÜZÜN BİRTAKIM SORUNLARI VAR”

Deprem konusu ülkenin gündeminde. Çok hızlı gündeme girip çok hızlı gündemden çıkıyor. Depreme bu ülkenin ve bu kentin gündeminde tutmamız lazım. Bununla ilgili de komisyon kuruyoruz. Halkın bilinçli bir şekilde oturduğu mahalle ile ilgili bilgisi olması gerekiyor. Oluşturacağımız komisyon üzerinden vatandaşımız ile paylaşacağız. Örgütümüzün de bu birtakım sorunları var. Kendi içimizde ki faaliyetlerimizde üst seviye olacak. Mutlu olmayan örgüt çalışamaz. Çalışmalar yapacağız. Örgütün yapısını önemsiyoruz. Muhtarlar ile ilişkileri de çok önemsiyoruz. Muhtarlardan sorunlu başkan yardımcılığı kurduk. İzmit’teki muhtarlarla bir araya geliyoruz. Mahalledeki sorunların ne olduğunu CHP’den beklentilerle ilgili verileri topluyor. Bunları sizinle ileriki süreçlerde paylaşacağız” ifadelerine yer verdi.

“CHP KENDİSİNİ TEMSİL EDECEK ADAYI GÖRMEK İSTİYOR”

 

CHP’nin örgütü her zaman seçime hazırdır. Bundan şüphemiz hiç yok. Partide de bir eksiğimiz yok ama örgütü yeniden yerel seçimlere hazırlama ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. En kısa süreçte eksikliklerimizi gidererek en geç 2-3 hafta içerisinde tamamlamış olacağız.Hafta sonu yapılacak olan CHP İl kongresi hakkında da konuşan Gökhan Ercan, “Parti içi mevzularını konuşmayı seven bir insan değilim. İki tane arkadaşımız aday. İkisi de kıymetli. İki arkadaşımızda kendilerini partinin delegelerine, yönetimine anlatıyor. İkisinden yana bir tercih koyacaktır Cumhuriyet Halk Partisi. Örgüt artık kendisini temsil edecek adayını görmek istiyor.” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
KOTO
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
lastik-iş
KSO
Toyota
Gönül Otomotiv
X