Dokuzlar ilk toplantısını gerçekleştirdi

04 Ekim 2023 16:31
AK Parti’de Belediye Başkanı ve Meclis Üyesi Aday Adaylıkları için gerçekleşen istifalardan sonra atamaları yapılan yeni İlçe Başkanları oluşturulan yeni yönetimleriyle ilk toplantılarını icra etti.

Bu kapsamda İzmit İlçe Başkanlığı'na atanan Halil Dokuzlar'da ilk toplantısını gerçekleştirerek yeni yönetim kurulunu tanıttı.AK Parti İzmit İlçe Baskanı Halil Dokuzlar toplantının açılış konuşmasında şöyle konuştu;

“Kısa sürede, geniş istişarelerle oluşturduğumuz yönetim kurulumuzun hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizleri yoğun bir çalışma temposunun beklediğinin farkındayız. İzmit’in tekrar AK Parti Belediyeciliği ile buluşmaya, hizmet görmeye ihtiyacı olduğunun bilincindeyiz.Bu minvalde seçimlerin son saatine kadar soluksuz çalışacağız ve tekraren İzmit’i hak ettiği hizmet kalitesiyle buluşturacağız.Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Besmele ile çıktığımız bu yolu şükürle bitireceğimize olan inancımız tamdır.

"CUMHURBAŞKANIMIZI YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ"

Şimdi ilk işimiz hafta sonu gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Büyük Kongremize katılım hazırlıklarına başlamak olacak. Cumhurbaşkanımızı her zaman olduğu gibi yine yalnız bırakmayacağız ve en büyük desteği İzmit’ten vereceğiz inşaallah.”

Dilek ve temenniler ile sona eren toplantıda Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay ve Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş'te hazır bulundu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
KOTO
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
lastik-iş
KSO
Toyota
Gönül Otomotiv
X